NumeroUno33 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 gene gitti noluor yaw gene..tamda cz de novayı cakmıstım np gelıordu :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 rollback olmuş sanırsam nie, nasıl bilmiorum daha girmedim oyuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 loginserver offline ares 1 offline ares 2 offline ares 3 offline ares 4 offline beramus 1 offline beramus 2 offline beramus 3 offline cypher 1 offline cypher 2 offline cypher 3 offline diez 1 offline diez 2 online diez 3 online xigenon 1 offline xigenon 2 offline xigenon 3 offline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hep serverlar uctugunda 3 tane baslık acılıyo en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bitanede ben acsam mı acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cunku server gıttıgınde bakıor konu yok acım derken 3-5 kısı aynı anda acıor:(( bnde pisman oldum dıerlerını gorunce acmıcam bı daha endless abı soz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coldragonfly Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 birde her server gittiginde rollback oluyor die bi geyik var bu artık yılbaşı arifesinde ''seneye görüşürüz'' geyiğine dondu iyice :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar