Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Evek...FİNAL DESTİNATİON 2 Ali Larter oynamıştı birincisinde,ben bayağı hoş bulmuştum... Az önce hafiftan sörfün içerisinde sayfadan sayfaya hoplarken forumdaki imzama tıkladım yanlışlıkla :) + Eğer ki birincisini izlemediyseniz tavsiye ederim,oldukça "iyi" geriyor,özellikle sinemadayken! Aha iyiki tıklamışım! Orjinal Sitesi:http://www.deathiscoming.com/ Ali Larter dan ziyade bu bacımızda favori olmaya adaydır :) Siteyi gezip "Ten Ways to Die" bölgesine bir göz atmanızı tavsiye ederim :)31 Jan Have fun![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingFindovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 birincisi baya güzel kurgulanmıştı Ölümler falan beklenmedik anlarda.. Tam kesin gitti diyoduk kurtuluyodu Tam hayyatta ölmez diyoduk geberiyodu falan güzel filmdir 2.side güzel olsun :)[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.