Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Evek...FİNAL DESTİNATİON 2 Ali Larter oynamıştı birincisinde,ben bayağı hoş bulmuştum... Az önce hafiftan sörfün içerisinde sayfadan sayfaya hoplarken forumdaki imzama tıkladım yanlışlıkla :) + Eğer ki birincisini izlemediyseniz tavsiye ederim,oldukça "iyi" geriyor,özellikle sinemadayken! Aha iyiki tıklamışım! Orjinal Sitesi:http://www.deathiscoming.com/ Ali Larter dan ziyade bu bacımızda favori olmaya adaydır :) Siteyi gezip "Ten Ways to Die" bölgesine bir göz atmanızı tavsiye ederim :)31 Jan Have fun![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingFindovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 birincisi baya güzel kurgulanmıştı Ölümler falan beklenmedik anlarda.. Tam kesin gitti diyoduk kurtuluyodu Tam hayyatta ölmez diyoduk geberiyodu falan güzel filmdir 2.side güzel olsun :)[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar