StRencher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Bir Mp3 yada wav dosyasını plak olarak kullanıp, scratch ve benzeri şeyleri yapabileceğim bir turntable(*) programı nasıl bulabilirim? (* Turntable programından bahsediyorum n-TRack Studio ya da ejay gibi remix programları değil)[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daredevil Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 +1 bende arıyorum !!!!!![hline]Daredevil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Dance eJay i yapan firmanın ööle bi programı vardı, arkadaş bahsetmişti ben eniştemin eski pikapında she loves you ile yapmıştım :)[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Ya nedendir bilmem ama ejay ve mamülleri bana çok itici geliyo ve haka sebebini anlayabilmiş değilim Bende Babannemin taş plağında Zeki Mürenin plağıyla yapmıştım... Plak artık kullanılamıyor...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Xaero her şeyi bilen sen bile mi bilmiyor MU???Eh ne diyeyeim bahtsızım. Biri ordan çıkıp "Endoplazmik Retikulumun içerisinde kaç tane atom olduğunu bulabileceğim bir program söyleyebilirmisiniz" dese milyon tane link verirsiniz de bunamI veremiyorsunuz :D[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Endoplasmik Rediculum[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Up?![hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hmm pikap war bizdede bi deniim oluyomu öle güzel[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 mixman mi ne vardı creative ses kartıyla birlikte gelen..[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bende evde karnım acıkında mantı pişirecek tuvaletim gelince oğlanı işetip gelicek bi program arıyorum[hline]BonePART, 06 Şubat 2003 23:58 tarihinde demiş ki: yane skicek bi tarafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: baaluo, 10 Şubat 2003 20:10 tarihinde demiş ki: bende evde karnım acıkında mantı pişirecek tuvaletim gelince oğlanı işetip gelicek bi program arıyorum[hline]BonePART, 06 Şubat 2003 23:58 tarihinde demiş ki: yane skicek bi tarafı yok Amin! :D Yani bu gidişle gerçek turntable almak farz olucak. emekli oluncaya kadar biriktireceğimyeter galiba......(şu an lise) Ejay'in bunun la ilgilibir eklentisi varmı?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 olm sen warya bu liseyi bok bitirirsin*Yücer*[hline]herkese iyi oyunlar... vay bee ne konuştum helal bana! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aBSoLuT-BuLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 iki tane süper ötesi turntable programı ben kullanıyorum ikiside aynı firmanın kazaadan dl edebilirsin ama crack lazım atomixmp3 ve virtualdj[hline]We are the masters, we are the slaves. We are everywhere also nowhere. We are the ones to decide and RULE! Hier ist kein Warum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 jedi olamaya yarayan bi programcık yokmu böle mal mal gezmiyelim.[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Hiphop e-jay programıyla yapılıyo bildiğim kadarıyla hatta programdan bağımsız olarakda çalışıyodu sanırım scratch yapacağınız müziğide kendiniz seçiyosunuz fln bi mp3 koyup diğeriyle mümkün. Birde flas ile yapılmış işe yarayan ancak zaman zaman ağır çalışabilen bi program war ama ismi aklıma gelimyo gelirse yazarım =)[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar