forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 lig tv mi verecek maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu kötü işte kv özetlerini izlemek düştü gine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 atv vermiyor mu maçı ?reklamı gördüm ben atvde [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 14:42 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 mehtemel beraberlik maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben maça gidiyorum =) herkese ii eglenceler umarım rahat bi skorla alırız bu maçı. 4-1 gibi hissediyorum.ama buyuk konusmamak lasım derbilerde skor tahmini zor oluyo.herkese bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 berabere bitmez bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 skor sölüyorum size aklınız varsa oynayın bunu betting de fenerbahce : 3 galatasarat : 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 9-0 fener alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 banko fenerbahçe bu maç,kadıköy bir başka güzel bu akşam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 param az ya. 4 kağıt verip onca sigara dumanının üstüne sinmesine değer mi? çok ciddi cvplar bekliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tamam değmeyecek ozman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 902358901395815981950 - 0 galatasaray alır onlar nasıl tahminler öyle ya? 99 yıllık tarihinizde 1 tane maçta 6 gol attınız bize bi susamadınız. bi 99 sene daha var ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 niye sinir yaptin ki insan iyi anilarini unuturmu ? 98 sene olmasi lazim yanlis hatirlamiyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tamam 7-0 kazanmıştık gene kazancaz o zaman sinirlenmiyorum ben ama her derbiden önce oo biz sizi 6-0 yendik biz size 6 attık muuhabbetleri çok baydı. hayır zamanında komik geyikleride oldu bunun gs li olmama rağmen güldüm ama bu kadar suyu çıkartılmaz bişeyin. derbi muhabbeti böle 2 taraf birbirine laf atar münazara gibi olur eğlenilir. ama her maç topiği bugun ayın 13 ü 13-0 yencez. gene 6 atcaz falan filan muhabbetleri yapan fenerliler, 5-1 yada 7-0 la savunmaya geçen gs lilerin muuhabbetleriyle dolu. çok baydı çook yaratıcılık lazım [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 19:36 tarihinde, Voys tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tamam kazanin engel olan yok yeterki sinir yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 gidim mi maça ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 maç nasıl gidio? ses soluk, herkeste digi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 fener baskı kurdu.0-0 dk25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 =)süper. iddia oynamalıyım ya ben. gs şampiyon ozman.lig maçında yenerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 gooooooooooooooooooooooooooollll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya maçı radyodan dinliyorum,klasik gaz bi adam var taç atışını bile penaltı atışı gibi anlatıyo,bişi anlayamıyorum o yüzden=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 radyo da dinlemek süperdir. luciano attı golü dk 25 de. şu an 35.dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 fistan öle bi duruma geldim ki bi taç kazansak 1-1 diye sevinicem o kadar gaza getirdi adam beni=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar