Sabrina Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 şimdi yabancı şarkı tablarını açıyorum ve çalıyorum.ama orada gösterilen perdelere bastığım zaman gitarımın tonuna uymuyor çıkan ses. yani; şarkıda aynı perdedeki ton farklı oluyor.dediğim anlaşılmıştır umarım. böyle durumda akoru, uygun tondaki perdeye mi taşımayı mı yoksa gitarı şarkıya göre akort etmeyi mi tavsiye edersiniz?
Dela Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 guitar proysa veya herhangi bi tabsa gitarin ne sekilde akord edildigi yazilir. ona gore transpoze etmek ya da gitarin akordunu degistirmek lazim.
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 transpoze evet mantıklı ama zahmetli iş olsa gerek : evet guitar pro için demiştim.
Dela Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 guitar proda altta enstrumanlarin oldugu bolume geldiginde istedigin bolumun ne sekilde akord edildigi gozukuyor ayarlardan. otomatik transpoze islemi de var guitar pronun ordan standart tuninge getirdiginde fakat o zaman calinmasi imkansiza yaklasabiliyor bazi parcalar.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 tonu düşük olan şarkıları standart akortlamayla aynı tondan çalman imkansız. illa aynı şekilde çalacam diosan sen orjinal tonuna düşürceksin ya da incesini çaliim diosan, guitar prodan delanın dedii kısma gir standart akorta getir her bi enstrumanı ok de fakat "transopze etsin mi" sorusuna "hayır" de böylece şarkı standart tonla çalınmış gibi olacaktır guitar proda. sen de beraber çalabilirsin bu şekilde.
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben si kullandığım için bi tek amon amarth tutuyo. transpozeyle de uğraşamıyorum napıyım.. böyle kalın kalın çalıyorum
sir Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 belki capo da koymuş olabilirler dicektim ama guitar pro'da var mı bilmiyorum hiç..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 capo var guitar proda sanırım.re ye akordlu oluo bazı sarkılar,tabları açtığında tune down 1 step falan yazar yukarıda zaten
Öne çıkan mesajlar