MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 arkadaşlar elinde bu telefon olan var mı? alsam pişman olurmuyum? önceden bir motorola e365'um vardı hiç beklediğim gibi değildi. ama mpx 220 her istediğim şeye sahip gibi görünüyor. yani şöyle baktığım zaman daha kaliteli bir telefon göremiyorum aynı fiyata. almalımıyım sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 e365 ke karşılaştırma bile,o telefon bug lıydı :) mpx ler delidir,özellikle 200 ü ben çok severdim,kasasi ekrani falan yok hiç bi telefonda. mpx220 nin kamerası çok iyi çekmiyor,batarya ömrü kullanıma bağlı 1-2 gün max. emma velakin üzerinde windows logosu var cihazın.ve sorun çıkarmayan bi cihaz.çıktığında 700-800 bi fiyati vardı şu an durum ne bilmiyorum,fakat 1 sene mazisi var pazarda.bi araştır yeni bi mpx gelecekmi falan diye daha temiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 peki görüntü kalitesi nasıl? video oynatırken rahat rahat izleyebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 mpx 200'de izledigim tek video gamze ozcelik videosuydu, bilgisayardan daha iyiydi diyebilirim utanc icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bilgisayara aktardiğin görüntü değil,220 nin ekran ı,yani display i 200 e kıyasla güzel değil,performans cihazı oldukları için özelliklerini kullanacaksan alman daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 sonyericsson p910 da tercih edilibilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar