eliptik Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 pardusu duymuşsunuzdur.tübitak'ın yazdırdığı işletim sistemi.linux tabanlı. internetten indiriliyor. arkadaş cdye çekti verdi ama nasıl yükleyecem bilmiyorum. xp üzerinden yüklemeyi anlatırmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 verdiği cd kurulan cd mi? yoksa bootable cd mi? bootable ise yükleme gerektirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cd yi windows üstünden yüklemek mümkün. ama ne yazıkki cdyi yazdırırken hata yapmış arkadaşlar ve install dosyası bozulmuş. boot ederek yükliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 o nası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 install dosyası bozuk ise bida indir veya arkadşaına tekrar yazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 iso halinde indirdiysen,bi yere extract edip cd ye cekince boot ozelligi gidiyor. magic iso,nero ile direk cd ye yazdıracaksın extract demeden.magic iso shareware versiyon yalnız 300mb dan fazla boyuttaki dosyaları yazmıyor.crack vs bisi yaparsın artık :) kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 cd yi bilgisayara takıp cd den boot ediceksin, pardus bi işletim sistemi, xp üstünde çalıştıramazsın, windows gibi bişey yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar