Genwa Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 soe de başlar bunu yapmaya artık.. ztn oyunun hep en düşük populasyonlu dönemlerinde hep overspawnlar çıktı ortaya.. kaçkere yüzlerce ns stalker in aynı anda dans ettiğine şahit oldum
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 özellikle Dathomir - Village civarlarındaki ormanlarda emekli maaşı kuyruğu gibi sıra olurdu :)
managerx Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 oyun bağımlılık yaratabiliyorsa iyi oyundur. force sensitive kasmaya çalıştığım zamanları hatırlıyorum, jedi grind yaptığım zamanları inanırmısınız jedi unlock olduğunda başlayan müzik hala kulaklarımda. grind yapmak için işi bile asmıştık kaç kere sinirimden 3 ay bıraktım nge den sonra, sonrada sırf gezegenleri dolasiyorum iki adam gorup iki cift laf ediyorum hesabına geri dondum, dondum ama açıkçası bir şey beklemiyorum da, bir hedef amaç yok, onceden iyi bir t-21 almanın sevinci vardı, nekrosisden bane düşürmenin falan şimdi sherkardan hilt düşüyor zerre birşey hissetmiyorum, kim ne derse desin oyun bu haliyle oyun değildir, oynanmaz sadece dolanirsin balık falan tutar, dağları gezersin o kadar. ben o kadarı için oyundayim hala
maxrep Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 managerx kardeşime katılıyorum........ zeten o olmasa ben kime, ben olmazsam o da kime kızar ! :) ulubatli
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 oyunla sevisiyomus gibi konustun ehuehue bu arada belki nge npc ler için geldi? hepimizi kesecekler artık barda npc ler dans edecek fln biz onlara quest vericez Yeni Meslekler: Junk Dealer Quest Master Rebellion Recruiter Imperial Recruiter Pilot Trainer ve vb.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yoksa npc ler bilgisayar dan çıkıp soedekileri öldürdü ve komutaya mı geçti?!? ve makinalar insanları öldürecek!! hayıııırrrrr
Öne çıkan mesajlar