Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tayyip erdogan ve taliban görüntüleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yargı akp nin olmuş vay be
kelin merhemi olsa kendi başına sürer
sokakta türban takmayı sakıncalı bulan kararlar çıkarken kiraya mı vermişti yargıyı kontrol etme yetkisini
Mesaj tarihi:
eh takıyyecı basbakan kendı agızıyla soyledı

bı kac yıl once
dokunulmazlıkları bagımsız yargıya guvenmedıgımız ıcın kaldırmıyoruz

bu sene ıse
van rektoru konusunda abgımsız yargıya sonuna kadar guvenınız bız guvenıoruz

ıste ıkı taplo heralde o arada bu bagımsız yargıyı bagladıalr bır yerlere

kaldıkı van rektoruyle ugrasan katıl savcının bu suc duyurusunu yapmasını bu ulkedekı en gerızekalı ınsan bıle anlamsıtır heralde
Mesaj tarihi:
üniversite içerisinde türban takma yasağı en çok kime oy kazandırıyo forgiverım meleğim?

hiç hoşuna gitmiyor biliyorum ama bu dediğimi de gözardı etme bence.
Mesaj tarihi:
hala anlamıyorsunuz arkadaşlar.

medya tayyip'in elinde.eminim bir çok gazeteci viktor gibi düşünüyor ama konuşamıyor.

bu adamları indirmek gerek yoksa allahıma ayaklanma çıkartacağım böyle giderse.
Mesaj tarihi:
gazetecıelr benden ıyı bılıyordur ama cıkarlar ve pastorıze yumrutaların dunyasında gerceklere yer yok

bugun acın hıcbır gazete sorgulamaz gazeteler sadece haftalık olayalkra bakar gecerler

bunund abence koku tarıh ozurlu bır mılelt olmamızdan kaynaklanıyor tarıh bılımını 1453 ıstanbulu aldık hey hey yasaısn osmanlı vıyena kapıalrına dayandık seklınde yasıyoruz osmanlıdan otesını goremıyoruz bır turlu nede gerısını eskı başarılara oyle bır baglanmışızkı ılerıye bakamıyoruz bır turlu veya osmanlının çöküş ünü incelemiyoruz yapılan hataları goremıyoruz

aynısı turkıye cumhurıyetı tarıhı ıcınde gecerlı yasamıs olanalr dısında kımse gecmıse bakmıyor

ama en onemlısı yakın tarıhı hıc umursamıyoruz 1 sene once olan olayalr mazı oluyor ve sorumluluk kabul edılmıyor davalarda bıle zaman asımı gıbı sacma bır olay var

cok cabuk unutuyoruz yada unutturuluyoruz kımse akp nın kurulusunu ve ondan sonra tekerrur eden olaylar zıncırını hatırlamıyor ve sorgulamıyor

akp gıbı bu develt son 4 yıl ıcınd eo kadar degsıtıkı tanınmaz duruma geldı

su anda perde arkasında ıran operasyonu konusuluyor tezkere krızını (kaldıkı kendı vekılelrı bıle reddetmıstı) telafı etmek ıcın amerıkaya ıran operasyonu ıcın yaranılmaya calısılıyor
kendısını sectıren dıs guclerın kendısını korumayı bıraktıgını anlıyan hukumet bır yaranma yarısına gırdı resmen
Mesaj tarihi:
konu başlıgını kıvırıp, site ile birlikte bi tarafımıza monte edilmeden önce konuyu kitlesek iyi olacak.

saygı sınırları içerisinde görüşlerinizi yazmak yerine, başbakan sıfatındaki insanlara hakaret etmek niyedir bi anlasam.

siz istesenizde, istemesenizde bu ülkenin mevikilidir, başbakanıdır. bu kişilerde kanunlar ile (yine siz istenizde istemesenizde) korunmaktadır.

sınır basit, karakolun önünde söyleyemeyeceginiz cümleleri, internetin anonymouslugundan yararlanıp, pati forumlarında haykıramazsınız. yapmamalısınız zira oradaki kanunlar aynı zamanda burayıda baglıyor.

başbakana hakaret etmek nedir?
hayıt etik konuları bi kenara bıraktım, siteyi ve yazdıklarımızı evirip cevirip monte ederler, ondan sonra geriye ne site kalır ne başka bişi.

gencsiniz, herşeyin en iyisini ben bilirim modundasınız, sizinle aynı görüşte olmayanları ölsün modundasınız, hepsine ewalla ama ülkeyi, ülkenin kanunlarını, gerçeklerini bilin. internette olmanız çokda bişi farketmiyor, yetkili biri istediği an, üye hesbınızla attıgınız mesajları, ip adresini, ne varsa elimizde direk veririz. sizin başınız , bizim emegimiz,sitemiz yanar.

herşeyi yernde bırakmak,
herşeyde saygılı olmak gerek.

konuyu kitliyorum,
bu ve buna benzer konularda mesaj atmadan önce uyulması gereken bazı kuralları, bu sitenin koç ve dogan ortak kurulumu olan ultratv tarafından sponsor edilen bir site olduğunu, vb. diğer dünyanın / ülkenin gerçeklerinin farkında olmanız dileği ile.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
forgiver said:
yargı akp nin olmuş vay be
kelin merhemi olsa kendi başına sürer
sokakta türban takmayı sakıncalı bulan kararlar çıkarken kiraya mı vermişti yargıyı kontrol etme yetkisini

Ne kadar ironik bir yazi.
Mesaj tarihi:
karakedi said:
konu başlıgını kıvırıp, site ile birlikte bi tarafımıza monte edilmeden önce konuyu kitlesek iyi olacak.

saygı sınırları içerisinde görüşlerinizi yazmak yerine, başbakan sıfatındaki insanlara hakaret etmek niyedir bi anlasam.

siz istesenizde, istemesenizde bu ülkenin mevikilidir, başbakanıdır. bu kişilerde kanunlar ile (yine siz istenizde istemesenizde) korunmaktadır.

sınır basit, karakolun önünde söyleyemeyeceginiz cümleleri, internetin anonymouslugundan yararlanıp, pati forumlarında haykıramazsınız. yapmamalısınız zira oradaki kanunlar aynı zamanda burayıda baglıyor.

başbakana hakaret etmek nedir?
hayıt etik konuları bi kenara bıraktım, siteyi ve yazdıklarımızı evirip cevirip monte ederler, ondan sonra geriye ne site kalır ne başka bişi.

gencsiniz, herşeyin en iyisini ben bilirim modundasınız, sizinle aynı görüşte olmayanları ölsün modundasınız, hepsine ewalla ama ülkeyi, ülkenin kanunlarını, gerçeklerini bilin. internette olmanız çokda bişi farketmiyor, yetkili biri istediği an, üye hesbınızla attıgınız mesajları, ip adresini, ne varsa elimizde direk veririz. sizin başınız , bizim emegimiz,sitemiz yanar.

herşeyi yernde bırakmak,
herşeyde saygılı olmak gerek.

konuyu kitliyorum,
bu ve buna benzer konularda mesaj atmadan önce uyulması gereken bazı kuralları, bu sitenin koç ve dogan ortak kurulumu olan ultratv tarafından sponsor edilen bir site olduğunu, vb. diğer dünyanın / ülkenin gerçeklerinin farkında olmanız dileği ile.

offf uzun zamandir bunu ariyordum super oldu

konuyu bulana tesekkur ediyorum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...