Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] Abi kafasından vurdum ya

Raeras

Öne çıkan mesajlar

said:
Gawain, 10 July 2003 13:01 tarihinde demiş ki:
said:
EagleEye, 10 July 2003 08:24 tarihinde demiş ki:
valla keleş öldürür direk kafadan
mesafe abartılı uzak diilse
mesela dusttaki alt geçidin ordaki kutuların arkasına giriyorum ben.yukarda balkondan çıkan ctleri indiriyorum tek kurşunla
(aferin banaa :P)[hline]

eziq soteci hiç sevmem çık delikanlı gibi kapışalım glockla alam seni aşşağı ..[hline]Mixed Website
e-m@il
TheSilver Bir zamanlar Dediki ;
sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldıla hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye.

[hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Ses dinLersin eLeman geLmeden öLdürmek için yerLeşirsin sorada eziq oLursun alla alla cok iLgimi cekio benim bu oLay hmm sen katur kütür geL bende kamiL gibi önüne cıkıym öLdür die LoL!! nese...

[Bu mesaj Demise tarafından 30 July 2003 12:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sote diyince akla !
Tamam şimdi buldum !
Her an onun adı gelir !
Myers ! Myers ! Myers ![hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 11 July 2003 12:16 tarihinde demiş ki:
soteye pek birşey diyemem de, ota bka "pusuya yatma" diyen kişilere sinir oluyorum.

Pusuya düşürmek bir savaş stratejisidir. Ben belki sizi o stratejiyle yenmek istiyorum. Ne karışıyorsun.

Oyun çok yavaşladı
Awp çok hızlandı.

Ben senin awp kullanmana karışıyor muyum da sen benim pusuma karışıyorsun?[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.

+1 işte bu ya.. Mantıklı olanı da bu. Sote diye bi kavram olamaz ki zaten bilgisayardan anlamayıp her bulduğu vahşet oyununu oynayan kroların icat ettiği bişey sote,pusmak terimleri. Tabi adamların kafası çalışmadığı için etrafına bakmıyo dan dun girmek istiyo tak diye inincede sinirleniyo garibim. E adamlar odun napsınlar :D[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca eğer adamın dibindeysen ve sende Colt M4A1 veya AK-47 varsa birde o adamın arkasında bir kişi daha varsa sen dibindekine bitane çaksan onu deler arkadakini vurur tabi ikisindede kevlar helmet yoksa. Bu hem headshot hemde yakın dövüşte geçerlidir ama yakın mesafede öldürmek istiyorsan 4-5 kurşun atmalısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın herşeye sote deyenler varya. Bir bakın awp li adama. Hep aynı yerde durup sniperlik yapıyo. Bu da bir sote çeşididir. Ama millet awp liye ses çıkarmıyo da sniper olmayan soteciye ses çıkarıyo. Neden peki awp liye demiyolar dimi bi bildikleri var.... E OZAMAN KARDEŞIM AWP LI DE HAKLI COLT LUDA SONUÇTA BI BOLGEYI KORUMAYA ÇALIŞIYOR KORKAKLIĞINDAN SOTEYE YATMIYOR. E OZAMAN MILLETE SOTECI DEYIP LAF ATMAYI BIRAKALIM!!!!
(işte böyle)

C MAD PARTİ C
:P :P :P :P :P
Sosyal ağlarda paylaş

yeni versiyonlarda denemedim de eski cs versiyonlarında hostage ı dibinden kafadan vururdum dmg almazdı,
unutulmaması gereken 2 olay var
1- hit box denen hede, bu oyuncu modelinin vurulabilen daha doğrusu vurunca oyuncunun hasar aldığı yerler, hit box ı vuramazsan öyle gözükse bile vurmuş sayılmazsın,tabii sanırım 1.5 te böyle şeyler olmuyor
2-her silah kafadan 100 dmg koymaz
verdiği hasar mesafeye de bağlıdır
bulabilirsem koyarım buraya , hangi silahın hangi mesafeden nereyi vurunca ne kadar hasar verdiğini hp cinsinden gösteren bir site vardı..[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
Sosyal ağlarda paylaş

arcane gusel demişsinde mesela "AWP" ile bir adam ateş ediyosun adamın gövdesinden vuruyosun ölmüyor mesafe ise oyundaki bir araç mesafesi sonraki round larda ise adamı sinek gibi görünen bir yerden vuruyosun adam tık mefta buna nediceksin peki anlayamadım, yani bu işin mesafe ile bir bağlantısı varmı yoksa yokmu anlamış deilim :-?[hline]Gerçek çıplaktır,
ama insanları heyecanlandırmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
cs de mesafe hasarı etkiliyor
ancak awm çoooook uzun mesafeye kadar gövdeden 1 atışta indirir
ya sen yanlış görmüşsün ya da oyun sapıtmış[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Sosyal ağlarda paylaş

cs deki sote kavramı ingilizcedeki "camping" ile aynı anlama geliyor
yani bi yere pusuya yatmak
tabii mantığı senin dediğin gibi işi kolaylaştırmak, ama anlamı o değil[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Sosyal ağlarda paylaş

gider de bomb base in veya hostage spotun yanında bi kutuya yatarsan bu sote deildir tabi.

ama mesela dustta gidip tunelin teror cıkısındaki kutuların arkasına yatarsan bu sotedir

anlayabilirsiniz zaten adamın yaptıgının sote olup olmadıgını[hline]
milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mp5, Usp , Colt , Glock vsvs..
hala cs aleminin derinden ichinde olarak söyleyebilirimki dipdibe olmadıktan sora orta seviye bi mesafeden bile olsa bu silahlar tek mermide helmet lı bi adamı tek mermi hs de öldürmes!!
colt 3 -5 10 fln bırakır genede öldürmes.. buna herkes karshı chıkıcak ama deneyin colt tek mermi hs de öldürmes!
kelesh chok uzun mesafede hs de helmet varsa 1-2 bırakabilir.
deagle ztn dynamiccrosshair 0 ise
yalan bi silah uzak mesafede, adamın kafasını crosshair ichine alıosun 7 mermi atıosun canı gitmio =) he hadi hs koydu oda 3-5 bırakabilir uzaktan.

glock dipdibeyken burst te 3 merminin 3 üde girerse öldürür anca. vs vs..

günde en az 2-3 saat cs oynuorum hala, ki etrafımdaki her gün birlikte oynadıım insanlar yakından tanıdıınız eski ONC CATLI ONC Ahmetbaba vs vs.. cdc ler fln filan..
yeni nick ve klanlarını söylemek istemedim ahmetle catlının chunku millet bilmiosa öğrenmemelerini istiolar. ama %80 bu sene wcg yi alırlar ztn anlarsınız =) kadroları chok saalam =)

PS: Ichimde kaldı, adamlar yeni bi kadro kurdular ilk bise dediler gelin mach yapalım ant die, okh dedik karma bi takım chıkarttık gittik alien a, dust2 yi aldık ama nuke te yenildik, ki infernoda shole bitti bis t iken 11 1 aldılar bis ct olduk (ant machı olduu ichin sonuna kadar oynadık hep) bis ct ikende 10 a 2 aldılar :P feci ezildik yane heuhe. Infernoda map bittiinde Catlı 25 e 0 idi =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...