Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 arkadaşlar benim acilen 10 20 tane genel kültür sorusu bulmalıyım ve bunların cevapları falan belli olmalı böyle kim 500 milyar isterdeki gibi 4 şıklı falan.nerden bulabilirim bliyorumsunuz?
asterix Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 www.biliyormusun.net üye olman gerekio... üyelik isteyen site vermek yasakmı bilmiyorum ama verdim işte... yanlış yaptıysamda kusura bakmayın... site bilgi yarışması sitesi...
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 oldum da mail gelimiyor bi türlü başka bir yer varmı??
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 100 yıl savaşları kaç yil sürmüştür? a-100 b-99 c-116 d-110
Rahan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 domates pattes, tütünün ana vatanı neresidir->amerika dünyanın en büyük fındık üreticisi->türkiye (savaş açan ülke bi daha ömür billah sarelle yiyemez söylemedi demeyin.)
paspatur Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 soru 1 : hangisi gerçekleştirilmesi imkansız düşüncedir? a ) elitra b ) ütopya c ) id d ) anlak soru 2 : hz. ibrahim'i ateşe atarak yok etmek isteyen hükümdarın adı nedir ? a ) diyojen b ) konstantin c ) arafat d ) nemrut soru 3 : bayanların bluz üzerine giydikleri yeleğe ne ad verilir? a ) jile b ) hırka c ) kaban d ) şal soru 4 : 'hayvanlar kralı' olarak bilinen hayvan aşağıdakilerden hangisidir? a ) koyun b ) aslan c ) kedi d ) at soru 5 : aşağıdakilerden hangisi bir bölgenin iklimini etkilemez? a ) bölgenin yüksek dağlarla çevrilmesi b ) denize uzaklık c ) bölgenin nüfusu d ) bitki örtüsü soru 6 : hangisi tambur cinsinden bir halk çalgısıdır? a ) gitar b ) saz c ) oniki telli d ) zurna soru 7 : aşağıdaki başkentlerden hangisi avrupa'da değildir? a ) prag b ) oslo c ) madrid d ) rabat soru 8 : ''bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik/bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik/ak tolgalı beylerbeyi haykırdı ilerle!/bir yaz günü geçtik tuna’dan kafilelerle'' dörtlüğü hangi ünlü şairimize aittir? a ) mehmet akif ersoy b ) halit ziya uşaklıgil c ) yahya kemal beyatlı d ) tevfik fikret soru 9 : nilüfer'in müzik piyasasına kazandırdığı ilk vokalistinin adı nedir? a ) tülay b ) reyhan karaca c ) asya d ) sevda soru 10 : saatin küçük göstergesine ne ad verilir? a ) yelkovan b ) dakika c ) saniye d ) akrep
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 saptırmayın lütfen kaynak lazım acilen.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 saol paspatur da cevaplar hangisi hepsinin?
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 www.birmilyon.com burdan istediğin kadar bulursun
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kultur sorusu bulmayi basaramiyorken kultur sorularinin cevaplarini nasil bileceksin ? otur 0
Öne çıkan mesajlar