_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ip'mi nasıl değiştirebilirim? 5gündür sadece paticige baglanılıyor evde bi ip değiştirip deniyim diyorum yardımcı olabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kablo kullanıyorsan başka bir ethernet kartı ile dene. adsl ise elle kullanılmayan ip leri de deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 adsl ise modemi kapa aç [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 11:46 tarihinde, Jedi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 modemi baya kapayıp actım son 5gündür ama düzelme yok 200.000 giden 5bin gelen var bunun nedeni nedir? arayınca internetiniz var diyorlar. birde oyunda (wowda) kimse yokken oynanıyor ama birileri yanıma geldimi pat diye kopuyorum neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 spy var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 güzel bi spyware söler misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 müşteri hizmetlerini ara boyle boyle de değiştirirler ip adresini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 güzel bir spyware, gator :) çok güzel spy'lık yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 spy doctor - ama paralı ad-aware - artık eskidi eskisi kadar kaliteli değil spybot search&destroy - her makinada olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dpybot s&d denedim ıg gıh olmuyor baska bişi olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu arada usb girişini denedim olduama wowda usb den giriş yapınca baska bi player gelince kopuyor veri hızı düşük oldugundan nedir sizce sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar