Albatros Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 -wissy penthesilea elesso xaenin rewendor forgiver dory doruk soulcube vanille arenda_duwcal shimana sabrina mavi clymor freedom mavi -cleglaw- beybin nileppezdel lethious madcat pyro zergling oper fede mauww apache antimodes52 pegasus dynamick karakedi asinanyavuz wazzz kickass prudent ve daha bir sürü laf soktuğunu sanan ucube iblisler.ölümü ensenizde hissedin.etrafta dolaşırken, daha dikkatli olmanız için size gönderilen bir topic bu.çekirce 1 sıçrar 2 sıçrar üçüncüde boka batar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yürü be ben de uyuz oluyodum bunlara zaten! :evil: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ilk 5'e girememişim:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 gönüllerin ilk 5'inde varsındır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 dory, burda numara yok farkındaysan.ukalalık yapmayı bırak sus ve bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bende baya laf soktum aslında ama demekki cuk olmamış.. daha çok çalışıp seneye listede olıcaaz işallah sonada bi aavrupa takımı düşünüyorum..teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 listede yokum :( ama katılan bütün arkadaşlara başarılar dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cok pismanim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 olm bu listede masumlarda var onlara yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 laf soktuğunun sanan embesillere seslenmi$ zaten kimse alınmasın piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 embesil babandirs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Hiçbiri ama hiçbiri masum değil inan bana.Belki sen o masum dediğin kişilerle konuşuyorsundur, sana göre öyle geliyordur.Belki konuştuğun için "arkadaştır korumalıyım" mantığı ile baktığın için, sana masum geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 schindler'in listesi mubarek. güzel isimler var ama arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 madem durum budur yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar haricinde : "son pişmanlık fayda etmez diyorum... " ancak yazan arkadaş nelere dayanarak listelemiş merak ettim :) gerçi sağlam dayanak gibi ya neyse... [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 01:16 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bu liste ne güzel listedir bunu yapan pati ne iyi patidir. buyurmu$ hz. chasten [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 01:15 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 maviyi niye iki kere yazdin ? soktugu laflar daha büyük bir etki biraktigi icin mi ? ayrica mavi forumlardan ayrilali oldu baya arkadasim.azcik geriden mi geliyorsun ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 iyi oku arkadaşım!! arkadaşımm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 gittiği yerde bulacaklar demekki listeyi hazırlayanlar. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 res kill atıcak belkide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Hayır. Aramızda kararlaştırdık Mavinin karizmasını çekemeyip Reskil çekmeyi planladık.Ondan 2 defa yazılmıştır kendisi.Tamamen ego meselesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yalnız bişey dikkatimi çekti. bu kişiler laf sokan değil, "laf soktuğunu sananlar" .süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kesinlikle süper güzel dü$ünülmü$ de karakedi ne alaka. bide dynamic ne alaka ? [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 01:20 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kel alaka ...olmadı dimi.. [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 01:22 tarihinde, Geronimo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Karakedi bilmiyorum yazasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar