unac Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kadin sunucu dalinda... 1) evet, bugün perşembe, haftanın son günü, yani bugünü saymazsak...(pınar altuğ, trtdeki programında) 2) sıfır puan kazanırsanız toplam puanınıza sıfır puan ekleriz.. (ebru şallı, pazar yıldızı adlı yarışmada) 3) siz ben olmuşum, ben siz olmuşsunuz... (esra ceyhan, huysuz virjine rüyasını anlatıyor) 4)tuğba özay ı alkışlayan gruba bakıyorum. büyük bir çoğunluğunu kadın ve erkekler oluşturuyor... (ece erken, passaparolada) 5) bütün o elektronik şeyler aslında biraz mekanik kaçıyor... (gülben ergen, sms, e-card gibi yöntemlerden hoşlanmadığını belirtmek istiyor) erkek sunucu dalinda... 1) yani şimdi sizin annenizin bütün evliliklerinden elde ettiği toplam çocuk sayısı kaç? (sinan çetin, film gibi programında konuğa) 2) süreyya ayhan sizin cinsiniz bilirsiniz... (tarik tarcan, en büyük yarışmada kadın yarışmacıya) 3) makul ağla!.. (savaş ay, a takımında sinir krizi geçirttiği niran ünsala) 4) ben, aşkı iki kişinin yaşamasından yanayım... (vatan şaşmaz) 5) bu çocuk üçünüzden!.. (erman toroğlu, karar anı adlı programda, karı-koca ve sevgiliye söylüyor) dizi oyuncusu dalinda... 1) tangoya başlarken kadınlar sağ ön, erkekler sol arka ayaklarıyla başlar... (ipek tuzcuoğlu) 2) laf olsun diye bir şey söyleyecek bir kadın değil o, mutlaka altını doldurur!.. (tamer karadağlı, hülya avşar için) 3) şimdi ben gitsem amerikayı ikna etmeye çalışsam beni iplemeyecektir... (mehmet ali alabora) 4) atatürk yaşasaydı, magazin gazetecileri onun da bir frikiğini yakalardı... (nurseli idiz) 5) flimin finalini soran anketler internetlerde yayınlandı... (özcan deniz) spor yorumcusu dalinda... 1) ağzınla kuş tutsan... ne kuşu?! ejderha tutsan bunlara yaranamazsınız... (ahmet çakar) 2) hayırlı vilayetler... (ziya şengül, istanbul valisi ile konuşurken) 3)iyi püskürtmüş!.. (şansal büyüka, hakeme tüküren oyuncu için) 4) “ikinci gol de boerun ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol de gene boerun şeyinden oldu... (turgay şeren) 5) bakirelik yalnız bayanda mı olur? mesela hakemin bakiresi olmaz mı? yani bozulmamış bir hakem... (erman toroğlu) haber spikeri dalinda... 1) insan, hayvan... her canlının yavrusu ne güzel, öyle değil mi sevgili seyirciler? (defne samyeli, show haber) 2) bu akşam oynanacak olan beşiktaş-galatasaray derbisinin sonucu henüz belli değil... (zeynep kasımlıoğlu) 3) bugün çok şey oldu sayın seyirciler... (can ataklı, ana haberi açış cümlesi) 4) babayı buldunuz mu? (reha muhtar, haber sunduğu günlerde babasıyla buluşturduğu kıza) 5) bize nasıl kullanıldığını gösterebilir misiniz lütfen? (gülgün feyman, kadınlar için üretici firma yetkilisine) (vizyona mı açmalıydım yoksam) [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 22:59 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 süper yaa kopardı=) acı varmı acı da bi klasiktir yani o da eklenseymiş keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eheh baya güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hepsi bomba ya euhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 5) bakirelik yalnız bayanda mı olur? mesela hakemin bakiresi olmaz mı? yani bozulmamış bir hakem... (erman toroğlu) ehue süper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 "3) bugün çok şey oldu sayın seyirciler... (can ataklı, ana haberi açış cümlesi) " oh guzel geldi bu ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 eskı trt de zamanı spıker -herkese donsuz gunler dılerım demıstı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hydebeach pati § 06 mart 2006, pazartesi - 03:24 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- eskı trt de zamanı spıker -herkese donsuz gunler dılerım demıstı :p hava durumu sunucusuydu o:) ben de birkac tane ekleyeyim: ------------------------------------------------------------------------ nobre ye sari kart gosterilmemesi konusuluyor; erman toroglu: sahadaki diger adamlarin gunahi ne arkadas. simdi bu nobre padisahin sol (derken sansal buyuka sozunu keser) sansal buyuka: aman hocam erman toroglu: sol evladi mi, buyuk evladi mi? ------------------------------------------------------------------------ dedenin birinin penisini "nasil olduysa" eşek ısırmış. reha muhtar hastahaneden çıkan dede ile telefon bağlantısı kurmuş. konuşma şu: - x amca yara iyileşti mi? (adam yanlış anlıyor ve) -he bizim yarah iyileşti saol evladım. iki üç defa sormuştu bi de adam aynı cevabı vermişti off annemin babamın yanında gayri ihtiyari yarıldım :) ------------------------------------------------------------------------ reha muhtar tünel kazıp hapishaneden kaçan mahkumlara soruyor: -o tüneli kaçmak için mi kazmıştınız? ------------------------------------------------------------------------ ebenin ami alisami var bir de onu herkes biliyordur sanirim... [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 04:28 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu erman toroglu zaten kahvede bile söylenmeyecek lafları televizyonda söylüyor.onu hala nası orda tutuyolar anlamıyorum.geçende şenol diye bir futbolcuyla ilgili sözleri vardı(daha doğrusu şenolun annesiyle) ,yani şenol gidip erman toroglunu oldurse haklıdıydı,ceza falan verilmemesi lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar