BullDoG Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 simdi benim hardisk 40gb yetmiyo size 2 sorum olcak 1)hangi markayı öneririsiniz 2)bu 40 gblık hardiskteki bilgileri diger alcagım hardiske atmanın bir yolu varmı eger varsa ne ve nasıl anlatırsanız sevinirim sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bende western digital'ın 250gb'lik model numarasını hatırlamadıım sata destekli hdd'si var ve çok memnunum. 200ytl civarıydı yanlış hatırlamıyosam. bu arada, yeni bi harddisk alıp bilgisayara takarsın. sora harddiski bilgisayara tanıtırsın (fdiskle veya çok geniş hddler için de bu işi görebilen, hdd üreticisi firmaların kendi hazırladıı programlarla -ontrack'in disk managerlarıyla). sora eski harddiskindekileri dierine aktarırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 samsung harddisklerin hastasıyım. harddiskin dışarı verdiği ses anca dibine girince duyuluyor. bunun yanı sıra oldukça sağlam bir harddisk. 80 gb 7200 rpm almıştım zamanında ve yaklaşık 2 senedir hemen hiç kapanmayan bir makine de takılı halde. hala canavar gibi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 samsung,western digital +1 seagate barracuda sata hdd'im var, diğer odadan sesi duyuluyo cayır cuyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 samsung iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 samsung laptop hd aldim ben de, gerce yakin zamanda aldim ama sorunsuz calisiyo misler gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar