arestides Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hakkaten minorü de comboyu da sömürmüş yaff :d aklıma geçen biri bişey yazmıştı o geldi --minor kaçarken kullanılır diye bişi yazmıştı bi arkadaş aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 anlatılanlara göre arkadaşın klavyesi acı çekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 acı mı çekio bilmiom da odi'ye de bakteri'ye de iyi acı çektirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hll olsun ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 pfff ya siz cyhperda tek başınıza 9243830450893 tane adamı birden alsanız ne yazar ? .... server cyhper' mi ? okay olay bitmiştir orada zaten herkes kral . bu arada - hangi biriniz stuner gibi ben kospla kastim evet kabul ediyorum dediniz ? ?pardon duymadim ? ahah evet sen dupe yapmaktan kospla kasmaya vakit bulamadin . ben cyhperdan kospla kastigini vs. vs. yaptigini kabul eden 1 tek stuner'i taniyorum .gerisi adam degil alayi teneke..peh ya bide bu topic'e yorum yapiyorum neyse bb . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sen kimsin? kral? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 @arestides ben orada isim olarak sadece stuner' i kullandim ve teneke diye bahsederken genelleme yaptim .. yoksa alindin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hala topic'e yorum yapıosun en son "bb" yazmıştın gitmiş olman gerekiodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bu güne kadar paticikte verilen tüm rogue videolarını indirdim ve keyifle izledim. en ok kendi classım olan roguedan zevk alıyorum. neden? çünkü benim bildiğim tek class bu. arkadaşlardan arada bi alıp oynamışlığım vardır tabii ama rogue benim kendimi gösterdiğim tek chardır diyebilirim. başkalarının videolarından en çok zevk aldığım tür rogue çünkü onların oynayış stillerinde ki yanlışlıraı bulabiliyorum. ya da onların yapıp benim yapamadığım bir şeyi fark ediyorum. bu da bana farklı bir haz veriyor... şimdi stuner a gelince. nası kastığı beni hiç alakadar etmez çünkü benim serverımda deil. oyun stili bana çok farklı. bana göre yanlış gelen bir şey yapıyor. sadece 6 skill kullanıyor. ben lvl 70 olmanın getirdiği en büyük avantajı kullanmadığını görüyorum. o da 8 skill e sahip olmak. ben 7 skill ile combo yaparken spike ile başladığım combo sırasında skill dolması için bi delay bekliyorum. beklememem için cutdan yada daha secondary bi skillden başlamalıyım ki spike ve diğer skilleri vurana kadar o skill yeniden dolsun böylece dmglar durmasın. ama lvl 70 bir sin için buna gerek yok çünkü spike ile başlasa bile araya bloody beast girdiği için dmglar durmıycak ve float yapan ve bitmeyen bir comboya sahip oalbiliceksiniz. mouse ile tıklamaya gelince ben bi ara kullandım ama şu anda daha çok minor heal combo kullandığım için mause ile skillere tıklamak bana çok yararlı gelmiyor açıkçası. skill atma olayı ustalaştığınızda sizin için bir tehdit olmuyor. ama minor healı offensive olarak basmak skillere tıklarken biraz zorluyor. ben cyper oyuncusu olmadığım için beatitpunk nasıl oynar ne yapar bilmiyorum. video koymuş iyide yapmış şu anda indiriyorum. ve aklınızda bulunsun fraps çeken birinin combolarını baz olarak almayın çünkü fraps aleti kasan bir program. bir anlık takılma combonun fail etmesine yol açabilir. bi adam eğer videosunda arada bir skill atlıyosa bunu onu rencide edicek biçimde söylemeyin. bilmiyorum sizi ne kadar ilgilendirir ama video bittikten sonra bana güzel yada eksik gelen yönlerini anlatıcam. burası bi tartışma platformu, insan gibi oturup tartışalım sabaha kadar burdayım ama işin içine hayvanlık diyebiliceğimiz çirkinlikler (küfür, aşağılama, bilimum hakaret...) girerse bu hem okuyan hem yazan için çok hoş bi görüntü oluşturmaz. saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 videoyu izledim light feet mouse la tıklanıyo hani mouse nooblukdu? 0di ile 1v1 de skill bardan uçuyo lf demekki mouse ile tıklanıyo combona gelince emin ol ben mouse la tıklayarak en az senin kadar seri skill vuruyorum ... tek daggerla bu comboyla beni bırak kim i bile kesemessin sen rolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 xtreme 1. adam fp kullanıyor düper olsa shell giymezmi? 2. de yorum yapmayacagım demissin o zaman yorum yapma .ettigin lafın arkasında dur.bir de adamlıktan bahsediyorsun .lol.beat izlemedim ama iyi bi oyuncu oldugunu biliyorum.gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 stuner konuşmakla olmuyo demi, adam çaırıyo seni arenaya gitmiyosun yoksa kötü anıların mı war arenada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 @_catastrope_ skill konusunda haklısın ama skiller genellikle fail verdiği için 1 skill pek zaman kaybı olmuyor ama skill barımı değiştireceğim souluda f1 e alıp 5 vuruş skili koyup f2 den skillere devam edeceğim murtaza ve 0000 videolarıdaki gibi , en azından 1 v1 ler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 arestides neden burda beatitpunk dan padişahın gibi bahs ettiğini ve tapar gibi iltifatlar yağdırdığını bilmiyorum ama şunu söliyeyim kimseyle arenaya gitmiyorum çunku ben bu serverın en baba siniyim demiyorum (o videoda kestiği 46 dan tut bi sürü sin pm atıyo gel lan arenaya die) ama senin o arkadaşın tek daggerla keserim felan diyo baya bi iddalı sanırım czde 2 kere 1v1 yaptım 2 sindede ben kestim bilmiyorum kim oynuyordu ama aşşada stuner has defeated beatitpunk yazdı bende bir tanisini videoya aldım videodada ne noob adammış kestim auhauah felan yazmadım siz kendiniz başlık lar açtınız bana noob dediniz. bende diyorumki 1v1 de zaten kaçmıyorum cz de kessin çeksin videoya koysun arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 @stuner 1. beat'in arkadaşı fln deilim tanımıorm adamı fakat bobert'ı nasıl her konuda savunduysam o adamı da oynayışı nedeniyle savunurum 2. sana ben ezik fln demedim nie üstüne alındın? ke sadece bi oyun 3. adamı kesmen senin için o kadar önemliymiş ki movie yapıp koymuşsun ama asıl sahibi kapışalım dediğinde "herkes beni arenaya çaırıo gitmiorm" deyip sıyrılıp kaçıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bilmiyorum insanlar neden bu kadar gaza geliyo..herkesin gözünü hırs bürümüş pls relax ! bu arada videoyu begendim (beatitpunk aga ciyemmisin ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 videoyu az önce izledim. beatitpunk benim kullandığımdan oldukça farklı bir dizilim kullanmış. assasinde en iyi dizilim budur yada benimki en iyidir diye bişeyi kimse söyliyemez çünkü hangisi sana en rahat geliyorsa en iyisi o dur. comboları oldukça temiz, lagdan kaynaklanan ve insanlık hali diyebiliceğimiz küçük faillar dışında oldukça iyi combo yapıyor. şimdi o herkesin övdüğü minor heallara gelelim. normal bir assasinin öyle bir minor kullanabilmesi imkansız çünkü manası yetmez. kendisi lvl 70 olduğu için hpsi bizlerden çok daha fazla ve dolayısiyle manasıda. böylece sağ clike alıp ctrl ile minoru böyle doya doya basması çok sorun diil. çoğu zaman onun bile manası dibe vuruyor artık siz lvl 62 falan bi charla yaparsanız über uniqueler olmadığı sürece tek karşılaşacağınız mana yetersizliğinden doğan light feet eksikliğinden kaynaklanan ölümler olucaktır :) şimdi stuner ve beatit kapışmasına gelince. stuner önceki postumda dediğim gibi 6 skill ile o düele girerse kazanması imkansıza yakın. ama sanmıyorum ki beatit stunerı tek daggerla kesebilsin. ap si ne kadar bilmem ama oldukça zor gözüküyor, ne de olsa karşısındakide bir lvl 70 :) @stuner skiller çoğu zaman fail olmaz. yalnızca timingde sorun yaşarsan olurlar. aksi halde 8 skille sahip bir sin olarak eğer sen her skilli mükemmel bir combo eşliğinde boşaltırsan dmgların kesilmicektir. bir kaç kere dene bana hak vericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 @_catastrope_ guzel açıklama ayrıca lvl70 sin'in 2 sayfa skill kullanabilmesi gerekiyo ki zaten bloody beast denilen skill sanırım defansı yüksek kişilere yada yaratıklara iyi damage verebilio ve çok hızlı dolduğunu gördüm hatta çoğu zaman defansı yüksek adamlara 1. skill olarak da kullanılabilir iyi avantaj sağlar heal pot'a spam yapıp 6 skill kullanmak sağlıklı gelmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 evet bloody beast bir playera 450-650 arası random bi dmg verir defansa bakmadan ve moblarada 1200-2000 arası veriyodu sanırım. 8 skill inanılmaz ötesi bi avantaj. düşünsenize sürekli skill vuruyorsunuz aralıksız. hangi pot dayanır buna? hele bi de lvl 70 bi adamın attackını göz önününe alın. ben 7 skill için 2 skill bar kullanıyorum ve minor heal combo için de tek elimi kullanıyorum yani mause ile yapmıyorum. herkesin bi stili var benimki bu beatitinki mause ile. herkes rahat olduğunu ve iyi yaptığını yapar zaten. doğrusu budur... edit: bu arada bu son postum yatıyorum. umarım sabah uyandığımda bana veya başkasına yönelik hakaret dolu postlar karşılamaz beni... [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 00:46 tarihinde, _catastrope_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 benim combomda mouse'la en iyisi mouse'la dır.level 65 olim bi 1v1 alan adam kalmıcak beni cypherda.okadarda iddalıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 alla alla nie hakaret etsinlerki.. her post tan sonra küfür etmeyin, kotu soz soylemeyin diosun.. forumtr mi burasi.. :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kan çıkacak kan.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 saygılar kardeş... çok hoş bi video olmuş... tebrik ederimden başka diicek 1şi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 seni izleme fırsatını ilk defa buluyorum cypher da oynuyorum ama seni daha hiç görmedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 @kosper diezde sinin warsa gel 1v1 yap benle ya da catle abartı item farkı yoksa mause mu el mi görürüz hangisi iimiş hem zevkli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar