asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Rahatsız edici oluyor. Açık havada bile olsa o duman rüzgarla beraber gelince ve bir de üstüne sinince aşırı rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben bu konuyu okul müdürüne sölicem sizce başka eklemem gereken yapmam gereken birşey var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sigaranın en büyük problemlerinden bir taneside kız arkadaşına yanına kokarca gibi gitmen.. =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 amerikadan bi arkadaşım anlatmıştı. sigara içenlere selam bile vermiyolarmış.resmen hayvan muamelesi görüyolarmış. çünkü gerizekalı insanlarla yaşamak istemiyo kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 evet abi öleymiş ya 2.sınıf deil 1239838. sınıf muamelesi görüomuşun.. sigara içenlere gülerek falan bakıolarmış "adama bak gerizekalı" diye dayıma yapmışlar bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hehe hastayım bu "ben übermen im" havalarınıza. görürüm liv tyler vari bi yaratık ağzınıza tütünü tıktığında napıyonuz. veya hayatınızda dibe vurduğunuz, tüm dünyanın anlamını kaybettiği, berbat bi anda kazara yakınca noluyo.. sigara sandığınız gibi basit bir şey değil, bağımlılık derecesi kokainle eşdeğer(dohtur dedi) ve bataklık gibi battıkça batıyorsun battıkça batıyorsun. tepende dikilen insanların "gerzek gerzek aptal beyinsiz" demeleri diyenlerin egolarını tatmin etmek dışında bi boka yaramıyor. sen batmaya ve battığını farketmeye devam ediosun.. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 02:26 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 valla benim sözlerimin onlara yarayıp yaramadıgı umrumda değil. sigaraya başlama bilinçsizliğini göstermişse bi insan sonradan bağımlı olmuşluğuda umurumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 "ben übermen'im havası" derken kastettiğim buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 valla oda umrumda değil ehehe evt uberman im cunku sigara içmiyorum. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 02:32 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hmm yani diyorsun ki, "herkesin -özellikle çocukkene- yapabileceği boktan bi hatada ben de gider onların kafasına kafasına basarım." aferin muhteşem bir insanmışsın. 18 yaşından küçüklere sigara satışını pratikte de engellemeyi falan düşünsen olmaz tabi. o zaman nası ego tatmini olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 banane pratikte 18 yaşından küçüklere sigara satışını önlemek ya?ben miyim muhattabı. cocukluk yapmışsa aklı yerine gelince gitsin hastaneye yatsın, bunuda düşünemeyen insan da mı akıllı şimdi?hastane masrafını 1 yılda içtiği sigara parasına saysın.bunuda hesap edemeyende mi akıllı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sigarayla akıllı olmak arasında herhangi bi bağıntı kurduğumu hatırlamıyorum. hmm ben sigarayla ilgili bir çözüm bulmaya çalıştığını falan sanıyordum. benden çok rahatsız olmayı, yada rahatsız olduğunu sanmayı başarıyormuşun. müthiş tebrik ederim. ei o zaman takıl kafana göre ama. açık havada osuran sokak köpeklerini yasaklamayı istersen bu kadar çok taraftar bulamazsın söliyim. ben de düşüneyim bu arada kime gerizekalı diyim, husui otomobiliyle egzoz gazı çıkaranlara mı, atmosfere zehirli gaz veren fabrikada çalışanlara mı, bahçesi, ağacı olup polen saçanlara mı, üzerine parfüm döküp burnumun direğini kıranlara mı? yoksam "halden anlamak" deyiminin anlamını bilmeyenlere mi.. hmm zor bi soru. hepsi gerizekalı olmaya aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben konu hakkımdaki görüşümü savunmaya çalışırken sen ayar verme çabasındasın.sigaradan rahatsız oldugumda yok.kullananları engelleme gibi bi düşüncemde yok. senin sigara içmekle akıllı olmak arasında bi bagıntı kurdugunuda söyleyen de yok. lütfen benim savunduğum fikri iyi idrak ettikten sonra kişiliğimi ezmeye çabalayabilirsin, eğer konu hakkında başka fikrin yoksa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 *rahatsız olmuyorsun, tamam *sigara içenlerin sağlıklarını umursamıyorsun, bu da tamam *içmemişsin başlamayacağından %100 eminsin übermensin, eyvallah. e peki niye insanlara übermen değil diye gerizekalı diyorsun veya hayvan muamelesi yapılıp gerizekalı denmesini hoş karşılıyorsun? benim kimseyi ezmeye çabaladığım falan yok, x e göre (ki burdaki x, toplum, ahlak, etik, tıp...) yanlış seçim yapmış, ortalama bir arabadan veya üstüne parfüm dökmüş bi tikiden daha fazla rahatsız etmeyecek bir insanın ezilmesine tepki gösteriyorum ben. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 03:46 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tamam.iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Sigara içmeyenlerin, belli hakları ihlâl edildiğinde sigara içenlere karşı tepki vermelerinde son derece haklı olduklarını düşünüyorum... Lâkin, sırf sigara içtiği için hayvan muamelesi yapılıyorsa bir insana, ben, o muameleyi yapanı hayvan olarak görüyorum... Sigara içiyorum, bir ortamda sigara içeceğim zaman, etrafımdaki herkese de soruyorum "Rahatsız oluyor musunuz?" diye... Ben açık havada sigara içerken bana bakıp "Ay gerizekalı özenti" deyip de gülecek insana ben de kıçımla gülerim afedersiniz... Edit : Rahan'a +1 haliyle... [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 04:26 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kimseye ikinci sinif insan muamelesi ya da hayvan muamelesi yapildigini gormedim sigara iciyo diye. hatta icmeyenler de icmeye basliyo daha cok, sikintidan... konuyu acan arkadasin fikrine gelecek olursak... okulundaki insanlara bakar tabi, ancak benim gittigim okullarda, o karikaturlerin gozlerini burnunu ve agzini sigarayla yakmak suretiyle cevap verirdi insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 -18 e sıgara satmanın cezası 1ila 2 yıl arası cezadır. önce bunu belirteyim.. akabinde sigara içmek, içirtmek, özendirmek etik olarak taktir görmez,yada öyle olmalı ben içiyorum seviyorum okuldada içtim her zaman içtim kampanya düşünmedim değil ama olcak işler değil, marjinalliğe kaçmamak lazım:D sen git paşa paşa iç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar