Catscratch Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ferrari yumuşamış ve kilo almış. hemen müdahale gerekiyor. bana milyon dolar felan vermesinler yaw. 3000-4000 ytl yeter. şu turbo projemi bitirim yeter. [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 22:16 tarihinde, Catscratch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 selam, morgan'ı bilen insanlar olması lazım çünkü bildiğim kadarıyla club tarzı bir yapılanma var istanbulda :) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bağdat caddesinde bir tane Lamborghini diablo var, yeşil-mavi yanar döner renkte, bir tane RT-10 var kırmızı (çok piç bir herif kullanıyor) bir tane de yalan olmasın ama Murciliago gördüm Lamborghini'den (diğer yeni model de olabilir ben o iki arabanın adını karıştırıyorum) o da sarı-parlak turuncu yanar döner. Hepsine kılım, gördüğüm yerde kafadan dalmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 '02 Pagani Zonda C12-S 7.3 [spo][/spo] [spo] [/spo] [spo][/spo] bu da hosuma gitti . [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 10:59 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 @cafein bahsettigin lambo diablo vt 6.0 special edition 2001 model dunyada sadece 20 tane falan var ama istanbul iste sagda solda gorebiliyoruz :) araba renk degistiriyor resmen :) murcielago da var. benim bildigim alkent 2000'de varmis bir tane ayni evin garajinda 2 cayenne turbo 2 zirhli s500 de gorulmus :) Enzo da var ist'te Habas'in sahibinde. Zaten adamda yok yok bikac ferrari carrera gt slr.. anlayacaginiz ist'te yok yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 @para mutlaka vardir bilen de bizim okuldan bahsetmeye calistim ogrenci adam ne bilsin morgan'i :) dusunsene derse morgan'la geliyo gorgusuzlugun bu kadari ;p;p oyle araban olacak ayda yilda 1 haftasonlari cikartirsin guzel havada [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 11:26 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 selam, morgan'ın bukadar tutulma nedenini de anlamış değilim. bir cobra değil bu sonuçta. ama az olması, de-monte sevkiyatı, eski model havası ve üstü açıklığı insanları cezbediyor. bir de farklı görünme kaygısı :P kardeşimin arkadaşına mezuniyet hediyesi f360 alınmıştı. okul değil galeri sahibi oğulları için özel uni sanki. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben de morgan yerine wiesmann'i tercih ederdim. simdi okulda bir suru bolum var muhendislik okuyacaksa bi zahmet gelmesin o galeri sahibinin oglu :) burda sosyal bolumler bile diger universitelerin muhendisliklerinden zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 O renk değiştirme işi inanılmaz bir şey... Önümde gidiyordu bende 306 varken, biz adamlar durana kadar arabayı takip etmiştik :) Işık vurunca ışık hattı boyunca renk değişiyor ve ışık yansımalarının olduğu yerler açık diğer yerler koyu ve farklı renk oluyor, acayip bir dalga. Alkente girince zaten araba gösterisine hazır olmak gerek... Bir de Kemer Country'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 onu da nerden biliyorum diger bir forumda birisi alkentte oturuyor, sitede garajlarin onunden gecerken agzim bir karis acik kaliyor diyor :), en mutevazi garajlardan birisiymis onunki, adamda f430 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 selam, o tarz renk değiştiren boyalar sedefli veya mineli diye geçiyor. içersindeki senteteik malzemenin yapısına ve miktarına bağlı olarak değişim gösterebiliyor. kırmızıdan yeşile dönen renkler bile mevcut ama trafik kanunudna yasakmış :P saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ewt pembe diabloda yanardönerdi. Sanırım yeşilimsi bi renge dönüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 tabii ki son 2 araba(aynı da olabilirler),süperler cidden,ama aston martin i hiç1 arabaya değişmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yahu ne bicim istir bu nasil bir dizayndir nasil bir guzelliktir. milyon dolarlarim olsa ferrariyi tercih ederim aralarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 1994 Dauer 962 LeMans 405 km/h, 1.2m $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 araba 400'ün üzerine çıkabilsin diye şekilden baya taviz vermişler.. bugatti veyron o motoruyla çok rahat 500'e falan çıkar ama o kasası işte aerodinamik değil 400'den sonra parçalanmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Nasıl parçalanıyo? Aynası flnmı kopuyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 parcalanmiyoda arac havalaniyor diyelim:) yoksa arabayi 1000 lede gotursen vodanin dedigi gibi yan aynalari kopay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musazorlu07 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 doğan slx im var 95 model..bi hafta ben ona biniyorum 1 hafta o bana biniyo ama anlaşıyoruz.. en iyisi bu.. kaza yaptım sağ çamurlugun yan sanayısı 20 ytl orjinali 35 ytl..varmı ötesi.. istemem öyle pahalı arabaçç vergisini ödeyemem ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Benim de ön sağ çamurluk değişti 800 ytl :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 lemans cirkinlik abidesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Benim de arka tampon 709 melon. Arkadaş sileceklerini değiştirtmiş serviste 87 milyona hahaha sadece lastik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bende geçen küçük bi kaza yaptım 8.5 milyar gibi bi hasar var daha motoru sökmeden ordanda biraz çıkarmış dediler bende bekleyemedim sattım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar