Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süper spor otomobiller...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Bağdat caddesinde bir tane Lamborghini diablo var, yeşil-mavi yanar döner renkte, bir tane RT-10 var kırmızı (çok piç bir herif kullanıyor) bir tane de yalan olmasın ama Murciliago gördüm Lamborghini'den (diğer yeni model de olabilir ben o iki arabanın adını karıştırıyorum) o da sarı-parlak turuncu yanar döner. Hepsine kılım, gördüğüm yerde kafadan dalmayı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@cafein

bahsettigin lambo diablo vt 6.0 special edition 2001 model dunyada sadece 20 tane falan var ama istanbul iste sagda solda gorebiliyoruz :) araba renk degistiriyor resmen :)

murcielago da var. benim bildigim alkent 2000'de varmis bir tane ayni evin garajinda 2 cayenne turbo 2 zirhli s500 de gorulmus :)

Enzo da var ist'te Habas'in sahibinde. Zaten adamda yok yok bikac ferrari carrera gt slr.. anlayacaginiz ist'te yok yok
Sosyal ağlarda paylaş

@para

mutlaka vardir bilen de bizim okuldan bahsetmeye calistim ogrenci adam ne bilsin morgan'i :)
dusunsene derse morgan'la geliyo gorgusuzlugun bu kadari ;p;p oyle araban olacak ayda yilda 1 haftasonlari cikartirsin guzel havada

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 11:26 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

morgan'ın bukadar tutulma nedenini de anlamış değilim. bir cobra değil bu sonuçta. ama az olması, de-monte sevkiyatı, eski model havası ve üstü açıklığı insanları cezbediyor. bir de farklı görünme kaygısı :P

kardeşimin arkadaşına mezuniyet hediyesi f360 alınmıştı. okul değil galeri sahibi oğulları için özel uni sanki.

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

O renk değiştirme işi inanılmaz bir şey... Önümde gidiyordu bende 306 varken, biz adamlar durana kadar arabayı takip etmiştik :) Işık vurunca ışık hattı boyunca renk değişiyor ve ışık yansımalarının olduğu yerler açık diğer yerler koyu ve farklı renk oluyor, acayip bir dalga.

Alkente girince zaten araba gösterisine hazır olmak gerek... Bir de Kemer Country'de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...