Vodan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Jilet mach3 abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bana bazı spor arabalar oldukça şekilsiz geliyor. sanırım 1 milyon dolarım olsa herhalde gidip süper lüks bir sedan falan alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Vodan auhauhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ahah mach 3 olayi iyiymis onun disinda japon baligi gibi far takimi tiksinc. fifty cent tribi mi yapcan bu araci alip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 aehaehae ben kapısına dayanıp başlıcam AY TEYK YU TU DI KENDY ŞHAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 window shopper daki masserati mesela al deseler almam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 selam, haftanın her günü için ayrı bir rs4 de almak da var anasını satayım mesela haftasonlarına 2 tane cabrio. hem filo indirimi bile yapabilirler :p saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 para ne filo indirimi.... adamlar kırmızı halıyla karşılar seni be, dükkanın fahri müşterisi olarak anahtarını falan alırsın. açıkçası ben de diyorum ki işte, bu arabalara binen arkadaşlar moviestar, superstar,yokstarcokstar olmadıkları sürece (o zaman karizmayı sağlam tutmak lazım reklam deyü) kesinlikle bir yerde problemli kendilerini tatmin arayışında insanlar oluyor. tek kapılı spor arabanın temel amacı da andropoza girmiş zengin amcalara genç piliç düşürmek sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 selam, ozaman alıyor muyuz birer rs4 :) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben varım ama şöyle bir 50 sene kredi yapıyorlar mı? :d ( eh pederbank son karşılıksız araç kredisinden sonra kapattı hesabı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 1milyon dolarımda olsa genede s2000 alır modifiye cakardim en sevdıgım araba s2000 ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 karamurat o araba ilk sayfada var grisi :) saleen s7 dela ne alaka lan saleen s7 ile 50cent tribinin. o araba aman tanrım'da jim carrey'nin sürdüğü araba deeel mi? kutsi tribi yaparım ben onla. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 15:32 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 walla resim çıkmıyor ondan koydum ben zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya soyle turuncu ve pembee rengi hangi arabaya guzel gider bi tane koyabilecekmisiniz. gecen gun sabah ciktim kiskanan bi kac tip oyle bi arabayi tuvalet kagidiyla sarmislar :) . bende kiskanilmak istiyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bugatti veyron'un sekline alisamadim bir turlu. lambo cok guzel ama bir ferrari ruhu yok audi kokuyor :). zonda'ya ise gran turismo'dan dolayi bir sempatim var. en guzel motor sesi zonda'da herhalde bildigimiz f1 araclari gibi ses cikariyor. lambo alsam sari renk alirdim gri renk gordum bebekte olacak is degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 benim hayalim fazla pahali olmaya ama süper bir araba olan mitsubishi lancer evolution 8 fq400. 1 milyon dolarim olsa bile bu arabayi alirim. bide yanina audi rs4 fena olmazdi tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bide pembemsi bi diablo var. Bende bebekte gördüm hakikaten olacak iş değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 abi benim gordugum gallardoydu gri renk olmamıs gercekten.. o gun sıyah f430 da gordum yıne hosuma gıtmedı arabanın hatları hıc bellı olmuyor su an sabacıdayım park 2'de maserati duruyor o da gri ve hayal kırıklıgı gri dedıgım de cok monoton bi gri benim arabanın grisi cok daha canlı mesela dıkkat cekıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 o renk siyah deil, "Nero Daytona" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 valla olabilir pazarlama politikasidir :) ama su resimlerde siyah yakismis ferrariye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 selam, kardeşim de sabancı mezunu :) otoparkın zenginliğini biliyorum. en a3 show'a denk gelmiştim. yalan olmasın 4 veya 5 adet a3 yan yanaydı. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 a3 dolu var :) benim gormedigim araba kalmadi abi sen sor ben soyliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 morgan var mı orda :) istanbulda bi tane var sanırım. Divan kuruçeşmenin önünde görmüştüm. Tabii ki "ingiliz yarış yeşili" idi rengi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 üstteki ferrari, hyundai elentra gibi :p antalyada da her marka var nerdeyse :p bi gün ferrari f350 geçti, ardından porsche geçmişti, onun ardından cadillac escalade geçmişti, arkadaşa dedim lan bugun bi corvette görmedik... 30dk ya geçti ya geçmedi wrooom diye bi tane gıcır kıpkırmızı corvette, egzosu değiştirmiş soba borusu bildiin... bizim muhabbet kesildi, o gün konusmadık hiç dermişim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @mr_hand yok daha neler :) morgan'in ismini bilen 3 5 kisi var midir acaba [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 19:54 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar