Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süper spor otomobiller...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

para ne filo indirimi.... adamlar kırmızı halıyla karşılar seni be, dükkanın fahri müşterisi olarak anahtarını falan alırsın.

açıkçası ben de diyorum ki işte, bu arabalara binen arkadaşlar moviestar, superstar,yokstarcokstar olmadıkları sürece (o zaman karizmayı sağlam tutmak lazım reklam deyü) kesinlikle bir yerde problemli kendilerini tatmin arayışında insanlar oluyor. tek kapılı spor arabanın temel amacı da andropoza girmiş zengin amcalara genç piliç düşürmek sanki...
Sosyal ağlarda paylaş

karamurat o araba ilk sayfada var grisi :) saleen s7

dela ne alaka lan saleen s7 ile 50cent tribinin.

o araba aman tanrım'da jim carrey'nin sürdüğü araba deeel mi? kutsi tribi yaparım ben onla.

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 15:32 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bugatti veyron'un sekline alisamadim bir turlu. lambo cok guzel ama bir ferrari ruhu yok audi kokuyor :). zonda'ya ise gran turismo'dan dolayi bir sempatim var. en guzel motor sesi zonda'da herhalde bildigimiz f1 araclari gibi ses cikariyor.

lambo alsam sari renk alirdim gri renk gordum bebekte olacak is degil.
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim gordugum gallardoydu gri renk olmamıs gercekten..
o gun sıyah f430 da gordum yıne hosuma gıtmedı arabanın hatları hıc bellı olmuyor
su an sabacıdayım park 2'de maserati duruyor o da gri ve hayal kırıklıgı
gri dedıgım de cok monoton bi gri benim arabanın grisi cok daha canlı mesela dıkkat cekıyor
Sosyal ağlarda paylaş

üstteki ferrari, hyundai elentra gibi :p

antalyada da her marka var nerdeyse :p bi gün ferrari f350 geçti, ardından porsche geçmişti, onun ardından cadillac escalade geçmişti, arkadaşa dedim lan bugun bi corvette görmedik...
30dk ya geçti ya geçmedi wrooom diye bi tane gıcır kıpkırmızı corvette, egzosu değiştirmiş soba borusu bildiin... bizim muhabbet kesildi, o gün konusmadık hiç dermişim :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...