Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 herkesin hayalinde vardır böyle arabalar.her kişiye de nasip olmaz.ancak milyon dolarlarla oynamamız gerek. mesela 1 milyon doların olsa bile gidip bu paranın bir kısmı ile bunlardan bi tane almaya kimsenin şeysi yemez =p ama zenginin malı bizim çenemizi yorsun. kimin hayalinde hangi süper spor otomobil var? enzo, lamborghini,zonta,shelby.. vs. benim çıktıgı ilk günden beri kalbimde yer edinmiş bi dizayna sahip olan lamborghini gallardo favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 zonta coupe[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 17:33 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bugatti veyron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERHOT Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 çok güzel arabalar.benim favorimde ferrari f430 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 mclaren f1 yeterli benim için. ha gerçi o kadar param olsa 10 tane r34 alır çeşit çeşit modifiye yaparım. birini bozar öbürüne başlarım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 subaru impreza:) bide saleen s7 bide m5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 saleen s7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 zontayı bedava verseler belki kullanırım oa raba ya para vermem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tamam tipsiz de paganini zonda ne kadar zonta olsa da dünyanın en hızlı 3 arabasından biri değil miydi (mclaren f1 ile königsegg idi sanırım diğer ikisi) bunları alacağıma uçak alırım, kız "kaldırması" da daha kolay olur :) (neticede bu arabaların amacı genelde o değil mi, herkes bana baksın, kızlar bana aksın, verdiğim milyon dolarlara değsin). "benim zondam var" "ne zontan mı var? benim de uçağım var nedir ki?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bana bi milyon dolar verenin zontasi olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ayrıca bi kıza bnm zontam var dersen höö o da ne . gibi bi tepki alabilirsin:) bikaç seneye önce kdr ben bile bilmiodum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bugatti diyorum başka birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tarihine baktimda 98 model o zamandan beri seviom ula bunu sonunda acilabildim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bu son konan Merc normal CLK GTR değil yannız. 25 tane üretilmiş Supersport serisi. Kadranda 400 var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hadi ya nasil olur kandirildim o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aaaaa bunu unuttum.odamda büyük modeli bile vars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bi tane murcielago olsa fena olmaz hani :p[ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 10:42 tarihinde, Jedi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 superspor alicaksaniz dikkat ceken renklerde alin. caddede takilirken arkadaslar lamborghini var dedi, ben farketmedim. halbuki 5 cm yanimda park halindeymis, muteahit grisi ve ezik bi araba oldugundan gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 gallardo alırsam turuncu alırım sarı alırım pembe fln alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 selam, lamboooo bugatiiiii renk ve model ayrımımız yoktur. ne verilirse kabulümüzdür. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 lamborghini traktor alalim sana bi tane para, saygilar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 selam, alalım ve hatta arazi aracından da isterim onun :) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 lamborghini traktör vardı bizde ama masseylerin yerini tutmuyo, çabuk bozuluyo, zora gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 birde meraklasını böylede birşey var[ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 21:46 tarihinde, KARAMURAT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 param olsada bu arabaların hiç birini almam. en sevmediğim şey yoldan geçerken bütün dikkatlerin üstümde toplanmasıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar