Mithr Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 barlara girmek icin bilet gerekiyor.uyusturucu manyagi oldugum icin bilette dayanmıyor.nasil bilet kazanacagim yeniden? bu arada bilmeyenler icin (www.thecrims.com /omerta gibim mafia oyunu) [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 16:26 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bende yeni oynamaya başladım bu oyunu sorunun cevabını bilmiyorum ama bu oyunda güç yüzdesini arttırmanın tek yolu beklemek yada rakı bira içmekmi bide soyguncu mesleğini seçtim ama sadece bakkaldan mazeme aşırabiliyorum yaşlı kadınlar beni avlıyor yaşlı kadın durtuklemem için yeteneğimin hangi seviyede olması lazım soruna bayağı bi srou sordum ama :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 zorluk derecesinin biraz üstünde olunca yapiyorum ben hep.eet sanirm uyusturucu fln almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 It will cost 1 ticket to visit a rave/club. And you will recieve 10 new tickets each crims day (6h IRL). her oyun gününde 10 bilet geliyor 6 saattte 1 yani bide bu site var bayağı faydalı crims.biz oyun bayağı sardı yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 çok kolpa bişeye benziyo ilk bakışta... oynamıycam ben omertaya devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 eger yardim gerekirse perfidiouss oyundaki nickim mesaj falan yaz , cete lazimsa alabilirim bizim ceteye . detox olayi var biliyorsundur heralde , 99 tane icki alsana stamina 1 artmaya baslar bunu onlemek icin para verip detox yaptiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 www.crims.biz de ise soygun icin gereken skilleri gorebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Güç toplamak için extra bişi yapmamıza gerek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar