Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prof bırakma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar aldigim profu nasıl degistireceğim? herb ve skining vardı bende lvl 57 oldum ve skiningin fiyatları korkunç düştü herkes skiner oldu :( bu yüzden değiştirmek istiyorum nerden değiştirebilirm engineer alacagim sanirim.
Mesaj tarihi:
açıkcası bana sorarsan engineer alma, meslek dediğin para kazandırmalı bana göre ve engineering para falan kazandırmıyor, koskoca engineering den hiç bir şey kazanamadım, güzel ve eğlenceli şeyleri var(pvp için), bir de işe yaradığı tek şey hyper flame denen 18+ fr veren trinketı
o da olmasa bırakırdım açıkcası engineering, yalnız onu kullanıyorum diye duruyor

ama para önemli değil grind yaparak kazanırım ve goblin rocket helmet gibi eğlenceli şeyleri kullanmak istiyorum dersen al o zaman.
herbalism / alchemy bence süper benim tavsiyem bu sana
Mesaj tarihi:
alchemy yaptıgı herseyden para kazandırırken, diğerlerinin hepsi end-game recipe/pattern vs.'lerden para getiriyor ve alch recipe'lerini elde etmek oldukca kolay. alchemy'yi tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
hmm skinneri biraktim soylediginiz gibi, enchanting aldim engineerden vazgectim enchanting alchemyden daha iyi benim çiçekler çok para getiriyor çiçekleri satıp para kazanıp itemleri enchant yapacam planım bu umarım yeter param .
  • Yeni Oluştur...