oktayca Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 arkadaslar aldigim profu nasıl degistireceğim? herb ve skining vardı bende lvl 57 oldum ve skiningin fiyatları korkunç düştü herkes skiner oldu :( bu yüzden değiştirmek istiyorum nerden değiştirebilirm engineer alacagim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 skills'ten prof'a tıkladığında altta açıklaması çıakr orada kırmızı bir buton var ona basarak unlearn edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 skill puanlarına baktığın ekranda değiştirmek sitediğin profession'ın yanında girilmez işareti gibi bir işaret var ona tıkla bırakmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 açıkcası bana sorarsan engineer alma, meslek dediğin para kazandırmalı bana göre ve engineering para falan kazandırmıyor, koskoca engineering den hiç bir şey kazanamadım, güzel ve eğlenceli şeyleri var(pvp için), bir de işe yaradığı tek şey hyper flame denen 18+ fr veren trinketı o da olmasa bırakırdım açıkcası engineering, yalnız onu kullanıyorum diye duruyor ama para önemli değil grind yaparak kazanırım ve goblin rocket helmet gibi eğlenceli şeyleri kullanmak istiyorum dersen al o zaman. herbalism / alchemy bence süper benim tavsiyem bu sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 alchemy yaptıgı herseyden para kazandırırken, diğerlerinin hepsi end-game recipe/pattern vs.'lerden para getiriyor ve alch recipe'lerini elde etmek oldukca kolay. alchemy'yi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hem kendine de yarar alc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 engineeringle iron bomb yaparak deli para kazandigimi hatirlarim , engineering gayette guzel para yaptirir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hmm skinneri biraktim soylediginiz gibi, enchanting aldim engineerden vazgectim enchanting alchemyden daha iyi benim çiçekler çok para getiriyor çiçekleri satıp para kazanıp itemleri enchant yapacam planım bu umarım yeter param . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar