Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bazı +1 takılarla ilgili sorum var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar, kimi +1 takılar 300-400 mil gibi fiyatlarla satılıyor. bunlar diğerlerinden farkı nedir? ayrıca bunları nasıl ayırıyorsunuz? örneğin bugün moradonda +1 yüzük düştü. bunun çöp mü yoksa değerli olanı mı olduğunu nasıl anlarım? teşekkür ederim...
Mesaj tarihi:
elimde şu an 3-4 adet bu tarzda takılar var. küçük bir fark gördüm; birinde morumsu bir renk var upgrade item yazıyor (ki onlar ucuz olanları), diğeri mavi-lacivert arası birşey ve magican item yazıyor (bunlar da pahalı olanlar). ona göre tezgaha koymaya düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
zuhahahahhahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mesaj tarihi:
ben gırgır amaçlı sormamıştım. moradonda bu tarz itemlerin (+1 lerin) 100-400 mil arası satıldığını gördüm. bunun sebebini sordum. ve üstelik bu yeni birşey değil. satanlara sormak lazım aslında.
  • Yeni Oluştur...