Gerab Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 questi yaparsak noluyo üstümüzdekiler epic mi oluyo olsada hangi sete dönüşüyo var olanlardan birimi yoksa özel bi setmi ben anlamadım zaten questide bulamadım questin adını falan bilen varsa veya nerden bulurum bi thornes room diye bişe duydumda orası neresi onuda bilmiyorum gerçi baya zor uzun bişedir heralde ama bi olayı anlasak yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 benim anladığım kadarıyla o quest dizisi eski strat-scholo-brs den düşen setleri upgrade ediyor. yani magister's ya da beaststalker'ı başka sete dönüştürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 eet aralarında pek fark yok sade equip bide 2 3 stat fazlalar bide gloves epic sadece sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 4xepix 4xrare olacakmış onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 questlerde hiç zor deil haa test serveırnda admaın birinde epic glove gördüm :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar