heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 halterde 'yapay penis' sendromu doping kullanan sporcuların son modası haline gelen 'yapay penis'i engellemek için 'sıkı kontrol' uygulanacak... doping kullanan sporcuların son modası haline gelen 'yapay penis'i engellemek için 'sıkı kontrol' uygulanacak. geçtiğimiz aylarda türkiye'nin gündemine oturan halterde doping skandalıyla ilgili başbakanlık teftiş kurulu raporunu sabah ele geçirdi. başbakan erdoğan'ın onayına sunulan raporun en ilginç bölümü şu: bundan sonra idrar numuleri ancak sporcunun penisi görüldükten sonra alınacak. kaynak:http://www.sabah.com.tr/spo128.html tiplere bakmanızı özellikle tavsiye ederim muhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 okumuştum sabah gazetede sağlam sahtekarlık yani. bu arada ne var tiplerde onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 öööle surat ifadelerine güldüm sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sen kaldır 200 kiloyu bide senin surat ifadeni görelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 abi olaya bakarmısın doping testi için penise bakacaklarmış bence bakanlar vede tayyip penisini alsın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 o halde pek bende surat kalmaz be ağız burun şişer patlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 said: bence bakanlar vede tayyip penisini alsın gitsin bir espriyi yerli yersiz kullanıp "cılkını çıkartınca" o işin "esprisi" de gidiyor. ne yazık ki bu yüzden birşey "trend" olunca alakasız her yere yazıyoruz, söylüyoruz. ayrıca o resimler bana komik gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar