malik Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 1 yıl boyunca platonik sevip tabiri caizde dog:) lar gibi arkasında koştuğum kızdan mail gördüm bugün.baya eskiden seviodum da kızı garip oldum 2 mail inboxta.seksle alakalı ikiside. klasik mail olsa eyvallah deriz işte de eski sevdiğim kızdan olunca birileri benle mi uğraşıor gibi bi şey geldi aklıma.yada bana garezi olan birisinin bu kızla ilgili olaylarımı bilip malaklar gibi onun mailini hack olayına gidip te bana durumu abesle iştigal ettirmesi olayı mı var?. ne oluo abi bi şey anlamadım ben.msnimi de eklemiş 3 kişi online gözüken offline yaptı beni.diğerlerini engelledim. o ekleyen kız en yakın arkadaşımı da eklemiş. nedir yaw?ne oluoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexade Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fake :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ne fake olum bi durum var ortada ama çakamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 format c: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexade Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 beni de ekledi olm o sapıklar. çete bunlar. lamz0000r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 rexade yapıo ben şahidim o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 seni deniyo olmasın bu kız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bencede fake :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bill amcaya telefon açıyım bekle o bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 mail forward olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 lol toggie sen birsini denemek için ona seks içerikli mail mi atıyorsun yoksa? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 donanım/yazılım la alakası ne bu konunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kızın mailini hack edip bana göndermiş olabilirler mi diye soruyor işte. teknik konuda danışıyor ki en uygun yer olarak burayı düşünmüş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ha ozmn cvp verelim. evt. kızın mailini hack etmiş olabilirler.seni eklemiş ve bu mailide hackerlar göndermiş olabilir. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar