Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haksızca lvl sahip olanlar !!!(özellikle isimlerini yazın!)

zraile

Öne çıkan mesajlar

ben cyhperda oynarken tipiqali bi clan acmisti milenyummuydu neydi tam hatirlamiyorum ... taa o zamanlar tüm kospculari clanina toplayip eslantta dts kesiyordu .. bide benden bu gune kadar kimse spot/slot alamadi gibi laflar atiyordu kosptayken ahahahah ne tenekeler ya
simdide buradan takip ettigim kadariyla bu adamlar oyunda kralim fln diyorlarmis .. peh *ikimin krallari .
2 gun once kosp kasan dupe kasan simdilerde ben temizim diyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

ben 50 ye kadar normal kastım 50 den sonra kosp denen şeyi öğrendim millet harıl harıl kasıordu madem onlar öle kasıor ben neden kasmıyım dedim kosp aldım 61 kadar kastım sonra baktım mageler pembeleşior ben neden pembeleşmiyim 62 e kadar 3 slot golem party e girdim 2 günde 62 oldum...
Sosyal ağlarda paylaş

kospla kasanlar sux...

sabahlara kadar harpy de 2 okçu parmaklarımız kopuyor, ama şerefsizler gelip kosp kosp diye başımızın etini yiyor. akıl mantık var. 65lvl olmuşum canım çıkmış, 66 ya az bişi kalmış salak gibi kosp kullanıpta banlanma kapısımı açayım kendime... ama birde bazı ezikler var 65 hatta üstü lvllarda olanlardan bahsediyorum, kendilerini bilir onlar, spotu almak için ks yapmaya başlıyorlar, güçleri yetmiyor ya 8 kişilik party ile 2 tane arch shot kullanan okçunun elinden tek bi tane harpy spotunu alamıyorlar tabi, ezikliklerini de gururlarına yediremeyince kosp kosp diye inliyorlar. e ne oluyor sonra? ben mor diyim siz kırmızı :)

yani şunu diyim, gördüğünüz her okçu kosp çu değil, insanların emeğine saygı gösterin.... zaten anladığım kadarı ile kosp tarzı program kullananlar son u.pdatelerden sonra artık gm ler tarafından rahatlıkla görülebiliyor. yani gm e birinin şikayet etmesi yada gm in yanınıza gelip sizi test etmesi gibi bir olaya gerek kalmıyor... notice de de yazdığı gibi, "kosp kullananlar, 3th party program kullananlar, sizleri görüyorum. zamanınızı boşa harcamayın, oyunu bırakmak istemiyorsanız, bu programlardan vaz geçin.... "
Sosyal ağlarda paylaş

şifrem gelmemişti çok uzun bi zamandan sonra
şifreme kavuştum baktım millet 64+ olmuş soruyorum
hepsi kospla şimdi biraz biraz kasmaya başladım
57 lvl oldum assasinim
harbiden cyperde kospla millet uçmuş..dupe illeggal itemde cabasıı...
ben böyle az az kascam istesem gider okçuya döner
bende kasarım ama yapmıcam demiştim halada yapmıyorum hile hurda dupe felan...
1 itemim silinmedi şimdiye kadar

cz ye ineyim dedim elimde 2 mirage +6 war
mageler doluşmuş 9 mage aynı anda novayı attı
sonra köşeden bi daldım o tipiqalimidie nedir
1258 wurdum o ezik halimle kestim mageyi bide town çektim
ordan bi shelli warrior lvl kaç klana gel elindeliler +9 mu dedi :) yok dedim gerçekleri söleyince ezük dedi gitti :)
dünyada ne insanlar war ben dupe yapıp +9 almak istemiyorum kardeşim warmı ötesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...