zraile Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ilk örneğim.cyper tipiqali.ben 55 ken o 51 di.&7 oldu şu an ve ben 63.ben günde 12 saat kasıorum.onun ise hiç kastığını görmedim.benim anlayışıım rakip olmaktır.ama bana rakip olamıcak bi adamın beni geçmesi çok saçma gelior!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 olimpia 60+ lvl lerin hepsi ben koxpsiz 60olmmaya calısıom hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 arkadasım level 60 ım çatır çatır da apos la kastım khan_x bilen bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 67 lvl borumu.kolay mı 67 olmak hemde bir mage !!!ben her gün kafamı ..ikiorum.günde 45 m ex kassam acaba ne zaman 64 olurum diye.adam 68 olmak üzere.aama artık bende koxpla kasacam.bende 70 elemantal lord olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 skill bug zamanı az mı kastı millet... fıtık oldum fıtık :s diezde _flameman_ die biri ben +50 ken civciv başladı şimdi cz de artis gibi dolaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben cyhperda oynarken tipiqali bi clan acmisti milenyummuydu neydi tam hatirlamiyorum ... taa o zamanlar tüm kospculari clanina toplayip eslantta dts kesiyordu .. bide benden bu gune kadar kimse spot/slot alamadi gibi laflar atiyordu kosptayken ahahahah ne tenekeler ya simdide buradan takip ettigim kadariyla bu adamlar oyunda kralim fln diyorlarmis .. peh *ikimin krallari . 2 gun once kosp kasan dupe kasan simdilerde ben temizim diyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ßen.. kospla kastim hep.lvlim 66 oldu ve hala kospla kasmaya da devam ediyorum. ßundan sonra da kosp kullanacam 70'e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 gm olucamki alayınıza süresiz ban :d 10 sene premium alsanızda acmam heuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 burak noobu nabin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ban me plz :d ss leri admin mailine yollain :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 lol. cyperde haksız lvl alanlarımı arıyonuz :)))))) hepsini tek tek yazsam post sampiyonu olurum. o kadar söliim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sadece cyper diil.bütün serverlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 boşwerin kim ne yapıyosa yapsn siz kendi hakknzla zewk alarak kasıp sağlam arkadaşlarla muhhabet ortamı yartmaya bakn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 daggerphobia abi ne çok cıkıyosun karsıma cz de. su serverda senden daha sık gördügüm karus yok walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 stuner cypherda kospla kastı children arkamda healerımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 biraz bize acı :d 1.2 yıldır kasıom.62 yim .:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 63 tüm .cz dekuleye yattım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben 50 ye kadar normal kastım 50 den sonra kosp denen şeyi öğrendim millet harıl harıl kasıordu madem onlar öle kasıor ben neden kasmıyım dedim kosp aldım 61 kadar kastım sonra baktım mageler pembeleşior ben neden pembeleşmiyim 62 e kadar 3 slot golem party e girdim 2 günde 62 oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 benim gizlim saklım yoktur ne yapmışsam açık açık sölerim kimden ve neden korkacam :d np trasfer diorlar öle bişi yok kesinlikle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ne transferi be 3 gun adamla takıldım 33k np oldu :) alper ßu gece randevumuz var cz de :pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 nplerin dili olsada konuşsa :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kospla kasanlar sux... sabahlara kadar harpy de 2 okçu parmaklarımız kopuyor, ama şerefsizler gelip kosp kosp diye başımızın etini yiyor. akıl mantık var. 65lvl olmuşum canım çıkmış, 66 ya az bişi kalmış salak gibi kosp kullanıpta banlanma kapısımı açayım kendime... ama birde bazı ezikler var 65 hatta üstü lvllarda olanlardan bahsediyorum, kendilerini bilir onlar, spotu almak için ks yapmaya başlıyorlar, güçleri yetmiyor ya 8 kişilik party ile 2 tane arch shot kullanan okçunun elinden tek bi tane harpy spotunu alamıyorlar tabi, ezikliklerini de gururlarına yediremeyince kosp kosp diye inliyorlar. e ne oluyor sonra? ben mor diyim siz kırmızı :) yani şunu diyim, gördüğünüz her okçu kosp çu değil, insanların emeğine saygı gösterin.... zaten anladığım kadarı ile kosp tarzı program kullananlar son u.pdatelerden sonra artık gm ler tarafından rahatlıkla görülebiliyor. yani gm e birinin şikayet etmesi yada gm in yanınıza gelip sizi test etmesi gibi bir olaya gerek kalmıyor... notice de de yazdığı gibi, "kosp kullananlar, 3th party program kullananlar, sizleri görüyorum. zamanınızı boşa harcamayın, oyunu bırakmak istemiyorsanız, bu programlardan vaz geçin.... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 haklısın da ayırt edilmiyor.kosp yayılmadan önce serverlarda 10 tane falan archer wardı herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yaw inan biz mageler çok değerliydik.şimdi clan kurunca soruolar.kaç kospçun var ? :dd sorumu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 şifrem gelmemişti çok uzun bi zamandan sonra şifreme kavuştum baktım millet 64+ olmuş soruyorum hepsi kospla şimdi biraz biraz kasmaya başladım 57 lvl oldum assasinim harbiden cyperde kospla millet uçmuş..dupe illeggal itemde cabasıı... ben böyle az az kascam istesem gider okçuya döner bende kasarım ama yapmıcam demiştim halada yapmıyorum hile hurda dupe felan... 1 itemim silinmedi şimdiye kadar cz ye ineyim dedim elimde 2 mirage +6 war mageler doluşmuş 9 mage aynı anda novayı attı sonra köşeden bi daldım o tipiqalimidie nedir 1258 wurdum o ezik halimle kestim mageyi bide town çektim ordan bi shelli warrior lvl kaç klana gel elindeliler +9 mu dedi :) yok dedim gerçekleri söleyince ezük dedi gitti :) dünyada ne insanlar war ben dupe yapıp +9 almak istemiyorum kardeşim warmı ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar