AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 abi oynu yükledim karakter seçimine kadar gelliyor bilgisayar sonra restart atıyor neiş diğer oyunlarda olmuyor anlayamadım ya sisstem ciddi hatadan kurtarıldı msjı sora yardım pls birde ferentus hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yukluorum oyun cok guzel duruo sslerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 oyun güzeldi zaten,fakat pvpsi cok kötüydü.arama yaparsaniz tonla konu var ferentus ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hiç beğenmedim o ne kare kare çizimler pfff bende ciddi bişiy zanettim beta ama görüntüyü ne kadar geliştirirlerki bu saatten sonra çok kötü hemen sildim ne umutla yüklemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 aradasırada zaman buldukca gırıyorum oyle bır sorun yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 arkadaslar ilk basta sıkılabilirsiniz ama oyun ilerledikce epey guzellesiyor...ayrica west serverina girersenin en buyuk 5 klandan 2'si turk :d...turks ve ottoman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 oyun sslerde çok güzel görünüyor ama açıp oynamaya başlayınca büyüsünü yitiriyor bence grafiklerde bir orantısızlık var gibi sanki dünya çok büyük biz çok küçüğüz gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dogru zaten dunya cok buyuk ama attack bugı var...canavara saldirmak istiyorsun lakin sen vuramiyorsun o sana vuruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar