KaKsi Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben masa üstüne küçük küçük not kağıtları gibi yapışkan bi program hatırlıyorum, ama adını hatırlamıyorum, varmı bilen biri acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 prrrr buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 söylesene bende bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben o işi yeni metin belgesi yaratıp ismini deiştirerek yapıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=desktop+notes&btng=google%27da+ara&meta= ilk sıradaki epey hoş gibi. [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 11:38 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar