Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şifre deiştirme :(

Aware3___

Öne çıkan mesajlar

aynı sorun premium olmama rağmen bende de var. siteye id ve şifremle giriş yapamıyorum. duyduğum kadarıyla sebebi id de non-alfanumerik (sadece rakam ve sayı içermeyen) karakterler kullanılmasıymış. doğru olduğuna inanıyorum çünkü benim id de de öyle karakterler var. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. mailimi bilsem şifremi değiştiricem gizli soru var mail yok :d
Sosyal ağlarda paylaş

uzun zamandır sistem yeni kullanıcılara random olarak şifre gönderiyordu

siteye login olabilmen için şifreni sana gelen maildekinin aynısı şeklinde yazmalısın , yani şifren büyük harflerle " rtasdasd54512 " ( tırnak içindeki harfler büyük harfle yazılmıştır ) ise buradaki rakamları oyuna login olurken küçük harfle yazdığında kabul ediyor ama siteye login olmaya çalıştığında kabul etmiyor..

eğer sorunun bundan daha farklıysa bilmiyorum,,

eğer siteye login olursan , sana kullanımda olduğun bir mail adresini girmeni isteyecek alta ve üste aynısını gireceksin ( ben yahoo kullanıyorum 10 sn. i geçmiyor mailin bana ulaşması )

yeni gelen şifrenle tekrar siteye login olduğunda şifreni senin belirlediğin en az bir rakam ve harf içermek şartıyla minimum 6 rakamlı bir şifreye değiştirebileceksin..

sorununu çözmen dileğiyle

[ aga rep atarsan sevinirim ] :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...