Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 şu an şifre deiştirebiliyormuyuz deiştirebilmek için pre. almak şartmı acil cvp lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 değiştirebiliyon pre almak lzım diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 nasl oluo o iş login olamıom ki şifre deiştiriim xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 aynı sorun premium olmama rağmen bende de var. siteye id ve şifremle giriş yapamıyorum. duyduğum kadarıyla sebebi id de non-alfanumerik (sadece rakam ve sayı içermeyen) karakterler kullanılmasıymış. doğru olduğuna inanıyorum çünkü benim id de de öyle karakterler var. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. mailimi bilsem şifremi değiştiricem gizli soru var mail yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 beyler biri lütfen yardım etsin şifremi nasıl deiştirecem siteye login olamıom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 @ji_ber ; nasıl login olamıyorsun , şifreni yazıp logon a basınca tekrar anasayfaya dönüyorsan daha önceden açıklamıştım , problemi tam olarak söylersen yardımcı olmaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 olmuo logon a basıom tekrar anasayfa çıkıo o kadr noob deilz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 @ji_ber ; cool down abi bekle linki buliym atarım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yaa çok ii olur bri bni dc edip duruo ama ben siteye login olamıom :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 uzun zamandır sistem yeni kullanıcılara random olarak şifre gönderiyordu siteye login olabilmen için şifreni sana gelen maildekinin aynısı şeklinde yazmalısın , yani şifren büyük harflerle " rtasdasd54512 " ( tırnak içindeki harfler büyük harfle yazılmıştır ) ise buradaki rakamları oyuna login olurken küçük harfle yazdığında kabul ediyor ama siteye login olmaya çalıştığında kabul etmiyor.. eğer sorunun bundan daha farklıysa bilmiyorum,, eğer siteye login olursan , sana kullanımda olduğun bir mail adresini girmeni isteyecek alta ve üste aynısını gireceksin ( ben yahoo kullanıyorum 10 sn. i geçmiyor mailin bana ulaşması ) yeni gelen şifrenle tekrar siteye login olduğunda şifreni senin belirlediğin en az bir rakam ve harf içermek şartıyla minimum 6 rakamlı bir şifreye değiştirebileceksin.. sorununu çözmen dileğiyle [ aga rep atarsan sevinirim ] :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 artık çok zor site kapndı inş. yarına kesn bişey sölersnz sinirlerm bozuluo artk :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sen şifrenin yukarıda belirttiğim gibi bir şey olup olmadığını söyle bende sana şifreni değiştirmenin mümkün olup olmadığını söyleyim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 tasci çok tşk ler oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ne mutlu sana :) up etmiş olayımda diğer arkadaşda görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar