Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 coğrafya'dan ödevim var almanya tarihi ile ilgili öğretmenimiz ağırlıkta hitler ve bu günkü almanya arasındaki dönemi istedi onu rahat buldum zaten ama bana öncesi gerek :) böyle bir site adres var mı google'da aradım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ansiklopedi flm yokmu evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 google google google... olmadı direk wikiye gir... inglizce de varsa kralını bulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ülkelercoğrafyası kitabında kısacık özeti var yazıyım mı? istersen iki kitaptan yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya o özet bende de var bu arada ben ansiklopediyi akıl edemedim neden :d önümde meydan 'dan ana britanica'ya kadar seriler var alla allah :d neyse çok teşekkür ederim.hitler ve sonrası bilgisayarda kayıtlı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ülkeler coğrafyası ayrı bir ders mi :)ben fen okudumda liseyi pek bilmiyorum benim bildiğim coğrafyada büyük menderes ege'de,linyit madenleri soma,emet,tavşanlı falan bunlar öğretilirdi hitler falam,, omg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya sözel bölümde 2 coğrafya dersi var ülkeler ve türkiye coğrafyası olmak üzere. ikisinden de 5 di geçen dönem (okulda derecem var sözellerde) bu dönem de öyle olacak kesin de :) kendi isteğimle konuyu aldım.öğretmenimiz ülkeleri işlerken böyle herkes bilgi getirsin okuyalım diyiyor hem keyifli oluyor :d mesela italya'yı işlerken erkekler neden yakışıklı olur ? kızları neden güzel olur ? yaptı arkadaş bir erkek arkadaşta duvara italyan bir manken posteri astı.dersi öyle işledik müdür gelse sınıfa toptan disiplin :d maeuh abd 'ye gelince nba'i alacağım 5 sayfa yazacağım :d bu arada ödevi hazırladım 3 sayfa çıktı özet şeklinde yazmama rağmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hangi okul ya bu? bizim okula da gelsin bu ders işleyiş şekli acayip sıkılıyoruz ülkeler coğrafyası derslerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dalgasına mı okuyorsunuz siz ya ülkeler coğrafyasında t-mac'in sayı ortalamalarını falan mı anlatıyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yok ya ilk önce önemli ve not alınması gereken konuları okuyoruz anlatıyoruz tartışıyoruz zaman kalırsa geyik bölümüne geçiyoruz :) Böylelikle sıkılmıyoruz da derslerde herkes getirdiği bilginin okunmasını bekliyor vs. güzel geçiyor dersler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 beğenmedim fuck the system o zmn :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bizim ülc derslerinden iyi geçtiği kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar