Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 coğrafya'dan ödevim var almanya tarihi ile ilgili öğretmenimiz ağırlıkta hitler ve bu günkü almanya arasındaki dönemi istedi onu rahat buldum zaten ama bana öncesi gerek :) böyle bir site adres var mı google'da aradım bulamadım.
turambarturin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 google google google... olmadı direk wikiye gir... inglizce de varsa kralını bulursun...
ivy Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ülkelercoğrafyası kitabında kısacık özeti var yazıyım mı? istersen iki kitaptan yazarım
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya o özet bende de var bu arada ben ansiklopediyi akıl edemedim neden :d önümde meydan 'dan ana britanica'ya kadar seriler var alla allah :d neyse çok teşekkür ederim.hitler ve sonrası bilgisayarda kayıtlı zaten :)
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ülkeler coğrafyası ayrı bir ders mi :)ben fen okudumda liseyi pek bilmiyorum benim bildiğim coğrafyada büyük menderes ege'de,linyit madenleri soma,emet,tavşanlı falan bunlar öğretilirdi hitler falam,, omg ?
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya sözel bölümde 2 coğrafya dersi var ülkeler ve türkiye coğrafyası olmak üzere. ikisinden de 5 di geçen dönem (okulda derecem var sözellerde) bu dönem de öyle olacak kesin de :) kendi isteğimle konuyu aldım.öğretmenimiz ülkeleri işlerken böyle herkes bilgi getirsin okuyalım diyiyor hem keyifli oluyor :d mesela italya'yı işlerken erkekler neden yakışıklı olur ? kızları neden güzel olur ? yaptı arkadaş bir erkek arkadaşta duvara italyan bir manken posteri astı.dersi öyle işledik müdür gelse sınıfa toptan disiplin :d maeuh abd 'ye gelince nba'i alacağım 5 sayfa yazacağım :d bu arada ödevi hazırladım 3 sayfa çıktı özet şeklinde yazmama rağmen :)
ivy Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hangi okul ya bu? bizim okula da gelsin bu ders işleyiş şekli acayip sıkılıyoruz ülkeler coğrafyası derslerinde
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dalgasına mı okuyorsunuz siz ya ülkeler coğrafyasında t-mac'in sayı ortalamalarını falan mı anlatıyorsunuz..
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yok ya ilk önce önemli ve not alınması gereken konuları okuyoruz anlatıyoruz tartışıyoruz zaman kalırsa geyik bölümüne geçiyoruz :) Böylelikle sıkılmıyoruz da derslerde herkes getirdiği bilginin okunmasını bekliyor vs. güzel geçiyor dersler
Öne çıkan mesajlar