Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nintendo ds

Chemical

Öne çıkan mesajlar

biraz büyük. tıklayın şimdiden.
şimdi arkadaş böle bişi yolladı. bi oyunun en düzgün oynanmasının videosu. gayet güzel.
izlemesi çok eylenceli. hikayeside güzel. şöle bi 10-15 defa izledim.
müzikleri ise mükemmel zaten:).

şimdi olay şöyle gelişiyor.
bu japonyada tahtadan arabaları omuzda taşıma ile gerçekleştirilen bi olay var. hikayede burada geçiyor. bu bizim mavili abimiz bu yarış yerinde klasik olarak karşı takımın kızına aşık oluyor. ve gene klasik olarakta bu kızın babası izin vermiyo kıza. yarışacan bizle diyo.
sora bizim mavi adamımız yarışız lan diyo etrafına bi bakıyo lan one bütün takım arazi.
sora lan tek başımada yenerim sizi diyo, delleniyo celalleniyo böyle. alıyo sırtına arabayı tam gidecek busefer etraftaki esnaftan 3 tane siyah kıyafetli adam çıkıyo (bunlarda böle küçük kabinlerde yemek falan satan kişiler) başlıyo bu mavi tarafına adam çağırmak için dans etmeye:). (bi nevi cheerleaderlik.)
adamlar esnaf mesnaf iyi hareketler yapıyo ama ha.
işte böle dansederek adam toplarken oyuncu kontrol ediyor bunları, basit gözüküyor ama harbiden değildir. ekranın dokunmatik olduğunu ve ekranlada işiniz olabildiğini unutmayın.
böyle adam topluyorlar işte, bunları gören esnaf, turist ne varsa kendi dillerinde bismillah neye denk geliyorsa onu söyliyip mavileri kuşanıp yardıma gidiyorlar.

devamını izleyin hade yüklenmiştir okuyana kadar.

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 12:16 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

requested url was not found

bu arada ben psp alacaktım vazgeçtim son anda ds aldım hiç de pişman değilim ciddiyim oyunların oynanmasını o kadar zevkli hale getirmişler ki bi an bile elimden bırakamıyorum
tavsiye ederim

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 12:18 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

aynen bana göre de ds bir numara ama hem para yok hemde hiç bulamıyorum :d sanırım yurt dışından getirteceğim.

herşeyden çok bana göre psp 'den kat kat iyi bir el konsolu ve herşeyden çok koç'un nintendo türkiye bölümünü açtığını unutmayın.eğer nintendo atak yaparsa artık türkiye'de nintendo shoplar görebilme veya açma hakkımız var ama az olan kullanıcıya özel sanmam :)
Sosyal ağlarda paylaş

psp'ninde ds'inde birbirlerine göre +ları eksileri var.en azından yorumculara göre böyle

ama bana göre ds daha ağır basıyor.ds'e çıkan oyunlar gerçekten çok güzel ve harika oyunlar ama adları bilinmeyen veya ülkemizde tutulmayan oyunlar vs. olduğundan ehh deniliyor.psp'de winingler nfs'ler çıkıyor diye şukela oyunlar çıkıyor deniliyor.

ds'deki teknoloji daha iyi durumda.wi-fi ile kilometrelerce ötedeki kişilerle bluetooth gibi chatlaşebiliyorsunuz (ekrana yazarak) .herşeyden çok taşınabilirliği daha üst düzeyde.

psp'de yedek batarya mi ne gösterdiler amanın o ne.konsol 1 avuç batarya 2 avuç takıyorsun laptop gibi oluyor alet.birine fırlatsan adam ölecek.mp3 mu dinleyeceksin diskman gibi bir alet takman gerekiyor.

psp'nin tek avantjı sony olması ve dünya'da onu bu sattırıyor.birde hep ps2 de oynadığı oyunları her yerde oynama isteği.

ds'e çıkan oyunlar da en az psp'ye çıkanlar güzel.metroid prime vs. psp'ye çıkan oyunların bir çoğu ds'ye de çıkıyor.misal lucasarts ve ubisoft oyunları psp'den önce ds'ye çıkıyor.ama konami,ea gibi firmaların oyunları daki bunlar yurdumuz da oyun yapımcılarının tanrıları olarak gösteriliyor malesef onlar psp'ye çıkıyor.ea ds'ye de oyun yapıyor ama psp'ye abandığı kadar değil malesef.

herşeyden çok nintendogs oynamak ve nintendo türkiye bürosunun olmasından dolayı ds bence daha ağır basıyor ve daha iyi.

ds alacağım zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...