Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce 16 yaşında bir çocuğa(only4you) middleast guildi tarafından bukadar hakaret yapılırmı

only4you

Öne çıkan mesajlar

kişisel bir açıklama yapıp, artık konuyu kapatmak istiyorum. eh babası olarak sizin de konuyu daha fazla uzatıp sulandırma taraftarı olmadığınızı tahmin ediyorum.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz ömürcan bey. "sizce 16 yaşında bir çocuğa(only4you) middleast guildi tarafından bukadar hakaret yapılırmı" demişsiniz. sorunuzun son derece anlamsız olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. niye?? 25-30 yaşında yaşını-başını almış, işiyle-gücüyle uğraşan abilere 16 yaşında bir çocuk tarafından bu kadar abudik-gubudik işler yapılır mı? diye sorarlar adama.

nitekim sorduk da!

kaldı ki... çocuğunuza ne hakaretler ettik, ne de guildlerden attırdık. bir halt yemiş cezasını çekiyor olarak görebilirsiniz belki. tekrarlıyorum. guildimizde değil hakaret "lanlu lunlu" konuşmak bile yasaktır. belki çocuğunuz böyle bir düzene daha önce hiç denk gelmemişti, ondan ters tepti. yada bizi canı sıkılınca dalga geçebileceği mahalle arkadaşları sanmıştı. ama yanıldı... el-insaf ! bilgisayar oyunu oynuyor olsak bile, bu makinanın karşısında gerçek bir insan oturuyor ömürcan bey.

ama sanırım siz yanlış anladınız. biz laf olsun torba dolsun diye özür dilemedik. kalp kırmıştık, yanlış anlaşıldığımız veya yanlış anlattığımız için özür diledik. ama aynı büyüklüğü sizden göremedik ömürcan bey. halen daha anlamsız sözler sarfediyorsunuz.

yukardaki mesajınızın da türkçeye çevrilmesi taraftarayım. yetişkin bir insana tezat oluşturacak derecede bozuk bir türkçeniz var. yazdıklarınızı anlamak hayli zor.

yada her neyse. bu konuya daha fazla enerji harcamak gereksiz. müsaade ederseniz tatlıya bağlayalım artık !

bilirsiniz. bizim aile geleneğimizde, büyüklerine karşı saygısızlık yapanın kulağını çekmek vardır. mecazi anlamda söylüyorum tabii ki.

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 08:33 tarihinde, Victorial tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ortalığı germek gibi olmasında bu only4you sürekli bana ks yapıp küfür basan birisiydi.neden böyle yapıyorsun dediğimde de "sana ne lan ezik" cevabını almıştım.

(olay ben level37 civarı yeowa questini yaparken gerçekleşti, bütün giantlarıma ks yaptı bu arkadaş)

ha şimdide okuyup öğreniyorum ki bu eleman 16 yaşındaymış.

16 yaşında çocuğa online oyun oynatmayın siz de yahu. ben 24 yaşındayım, çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum, duyarlı olun veliler olarak !

gerçi oyunu bıraktım, istediğine ks yapsın bundan sonra pek değerli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...