under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Sonunda shadowlands acildi hepimize hayirli ugurlu olsun, ancak oyun hala benim elime ulasmadi, tum yeni baslayan arkadaslara yardim etmeye hazirim (en azindan rubi ka uzerinde oldugum surece, umarim cok uzun surmez bu surec :D ) nickim : Norisand, faction : clan.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Selam :) Aktif oynayan bir turk MP miz oldugunu bilmiyordum iyi oldu. Shadowlandse gecis icin daha zaman var clientde yazdiklarina gore 6:40pm (bize gore 9:40) da down olucak yani down olmus Downtime 5 saat ama yazmayi ihtmal etmemisler 5 saat disinda gozden kacan bir sebebden uzamazsa demisler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 shadowlandsimin gelmesine 5 gun var daha nasil gecicek hic bilmiyorum... simdiden bombos kaldi tum rubika. bu arada far ettiniz mi bilmiyorum ama tir in disindaki tum leet leri ve mutant botlari kaldirmislar iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Valla SL o kadar karışıkki herkes newbie halde birbirine bakıyor çayırda bayırda koşturuyor :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Eheh spoiler almadan SL de quest yapmak iyi bir Adventure oyuncusu olmayı gerektiriyor resmen Bu adamların normal markete sürdükleri "The Longest Journey" siye bir adventure vardı acaip sevmiştim haftalarca kaılıp bitirmiştim oyunu şimdi anlıyorum firmanın yapısını mmorpg oyun yapmak değil gerçekten usta oldukları alan. Quest ve Adventure kısmında çok iyiler.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 benim ao da en etkilendigim sey west strret bankda reets klubune girince longest journeyin muzikleri calio cok severdim hep dinlerdim. bu arada quest lerin komplike olmasi daha iyi bence. cok sikilmistim netten okuyup quest bitirmeye iyi olmus boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar