death_cuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 dinleyen warmı ya şarkıyı çok merak ettim acaba bu sene napcas görüşler??
Bugvan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 http://www.trt.net.tr/eurovision2006/mp3/superstar.mp3 süper star ay hemen doğmuyorsa, olsun gece uzun karanlık, olursa olsun gözlerin kamaşıyor, aldırma aşka hazır mısın bırak durmadan aksın duygun gözlerini kapat, sus, yüreğin vursun işığım aydınlatsın geceyi aşka hazır mısın karşında süperstar sev beni karşında süperstar hisset beni karşında süperstar yaşa beni arzu benim, arzu benim, arzu benim sana ay hemen doğmayacak, olsun gece uzun karanlık, olsun gözlerin kamaşacak, aldırma aşka hazır mısın bırak durmadan aksın duygun gözlerini kapat, yüreğin vursun işığım aydınlatsın söz-müzik: sibel tüzün düzenleme: taşkin sabah remix: hakan caneroğlu stüdyo:c65 kayit ve mix: tarik ceran mastering:miles showell (metropolis mastering, uk) yaylilar: kempa gitar: gültekin bas gitar: eylem pelit davul:volkan öktem etnik: yaşar akpençe, kemal taşpinarli latin perküsyon: hakan beşer
Asgard Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ajda pekkanımsı olmus müzik güzel soleyen kotu [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 14:49 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu sarkiyla kazanmamiz imkansiz.sondan birinci, ikinci falan olabiliriz belki . [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 17:49 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
firatram Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 massive attack ozentiligi var gibi , yada ben ole sandim
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 gene oldukça vasat bir şarkı.12 13. sıra anca diye dusunuyorum.
Etos Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yalnız 40 saniyelik verilen bölümü dinledim, onun üzerine yapıyorum yorumu. yani eurovision'da başarılı olmak için kendi ülkene has bazı şeyleri (müzik aletleri, melodiler vs) kullanman gerektiğini neden anlamıyorlar ki? geçen eurovision'da başarılı olmak için sırbistan-karadağ bile doğu enstrümanları kullanmadı mı? ülkeyi temsil etmek için "türkçe" şarkı yapmak gerekmiyor, türkiyeye has bir şeyler kullanmak gerekiyor. bu şarkı mı türkiye'yi temsil edecek allah aşkına?
death_cuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 gerçekten baya da bi dandik olmuş rimirimileyden ufak tefek ustun yanları war sertap erenerden sonra athenanın 3.luguyle kalıcı olcas heralde demiiştik ama son 2 yıldır berbat şarkılar keşke biras daha ozen gosterseler
Krusty Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 @etos hafiften çiftetelli ritimleride var içinden merak etme :p
elvyn Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 e hani turkce olucaktı bu? şarkının adı superstar?
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Ben beyendim Dream theater ın karmaşık ritimlerine opeth deki melodileri ekleyin blind guardianın vokalleriyle harmanlayın.İşte bu.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sözler türkçe olduğu için çoğu ülke için bir anlam ifade etmeyecek 50 sn de de kulağıma ulaşan bir müzik duyamadım.
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 tam versiyonu yok mu bu mp3'ün? fena değil gibi.
Grizzly Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 leeeeşşşşşşşşşşş başka yorum ne yapılır bilemicem gene sonucuyuz panik yok
Jester Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 davulda volkan öktem var yalnız o_o [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 21:30 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir ]
elvyn Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu arada şu duydugum kadarıyla (ki nasıl bir gerizekalılıktır önizlemeye nakarat koyulmamış) vokal ve sözler hariç muzigin şansı var gibi.
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 gene rezil olcaz of of nedir bu şarkılar böle yaaa
death_cuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 @forgiver abi bu şarkının bide ingilizce we yunanca modellerine klip çekmişler izleyenler fransız kalmasınlar diye ama şarkı aynı dandik şarkı
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bi mok olmaz bundan. türkiye'nin turistik tanıtımı için bi jenerik filmi vardı. onda çalan müzik bile söz yazsan ilk 5 e girer be. kendimize ait enstrumanları kullanmalıyız fikrine katılıyorum valla. darbukası kanunu cart curt ne varsa artık.
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bir müzisyen kulağıyla dinlediğim zaman çoğu seslerin gereksiz oldugunu düşünüyorum bir çok şeyi harmanlamışlar idare eder.... kadınında hakkını yemeyin bence gayet güzel söylemiş olur birşeyler umarım.... geçen seneki felaketten sonra öpünde başınıza koyun... [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 10:48 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]
irin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 pöff yıkıldım ben tam eurovision işi olmuss dereceye de girer bu ama kotu ya
Öne çıkan mesajlar