Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gamersloot.com' dan alışveriş yapanlar

Mavi

Öne çıkan mesajlar

gamersloot.com ' a bakınıyorum 1 saattir.
sanırım cd key ini beklemeden e mailine gönderiyorlarmış.

oyunda bende kurulu kutusu 10 gün sonra elime geçsin o farketmez.

ancak siteye bakıyorum sanırım wow cd si ellerinde yok ?

in stock gibi bişey göremiyorum etrafta bilgisi olan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

gamerslootu kullandım çokta memnun kaldım.şöleki;
siparişi vermenizden sonra anında parayı çekiyorlar takiben 5 dakka sonra telefon ediliyor(telefondaki baya önce kredi kartındaki isimi telefona istiyor "benim"(its me:d) dedikten sonrada sizden billing address yani kartın fatura adresini istiyor güzel ve yavaşça teker teker sölüyorsunuz...sadece ana hatlarıyla verseniz yeter yani street ,number, ve en sonda il...telefonun ucundakide bizimle alışveriş yaptığınız için teşerkkürler diyor bu kadar basit)5 dakika sonrada verdiğiz e-mail gamersloot'tan bir mail gönderiliyor hesabınıza cd-key'iniz ulaşmıştır deyi...mailde siteye doğru bi link var c-key görmeyince gözünüz korkmasın siteden bakılabiliyor sadece...sitedeyken acc.'unuza giriyorsunuz ve my cd_keys kısmından siparişinizi görüyorsunuz...cd-key teslimatı aslında sadece kitapçıkta cd-key'in olduğu kısmın bir fotoğrafı o kadar...ama guess pass onlarda kalıyor sonra ayrıca satıyorlar sanırım...1 aylık bedavası tabiki oyuna dahil...
evet arkadaşlar umarım yardımcı olur size...
Sosyal ağlarda paylaş

cok saolasın ses sanıyorum en mantıklısı bu olacak zaten oyun bende var cd key lazım

edit son bi sey daha sorucam telefon numarasını verirken alan kodu ne vermek gerekiyor cep versem filan sorun olurmu cep teli verirkende alan kodu ne vermem gerekiyor

[ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 19:57 tarihinde, karareis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

siparis verdim verdigim telefondan bana ulasamamıslar e mail geldi simdi baska numara verdim onlarda ole diolar mailda su an out of stock ama orderınızı onaylarsanız bakıcaz diolar bekliyorum simdi gerci once verdigim numaradan ulasabilmeleri lazımdı ama neyse

edit yalnız sitede bi sey belirtimiyo belki ellerinde yok ondan laga luga yapıolar 3 ay sonra filan gelirse parayı cekemezler sacmalık olur

edit 2 telefon actılar out of stocksa iptal etmek istedigimi soledim adam okey dedi herhalde para filan cekmicekler ancak su asamada ellerinde yokmus iptal ettirdim
[ mesaj 05 mart 2006, pazar - 01:09 tarihinde, karareis tarafından güncellenmiştir ]

[ mesaj 05 mart 2006, pazar - 01:32 tarihinde, karareis tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 01:36 tarihinde, karareis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...