Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gülsem mi ağlasammı bilmiom harbi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ji_bar sence boyle bisey soylemissem ss koymadan sen olsan inanırmısn lamer inandıırcagını sanıyo işte xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben ss koysada inanmam :d hem ööle bişiolsa bile allah bilir ne olduda dedin yane o da war... ayrıca öyle bişi warsa(yoq ama)doorusur ööle bi lamer haklı çıkamas burda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 passive muthişsin dunden berisolemek istiodum sen /l/0ktayı koymussun [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 18:40 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben sozumde durcam ss koysun 2 tane char vercem ona full itemleriyle ama lamer yalan yanlıs seyler yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ss olmadığı sürece inanmam ama benm kararsız kalamadğım durm eğer lamersede noobsada bu kadr küfüre değiyomu yada onun size küfr emesine harbidne kopuk kopuk yazılar yazılmış gülüneck kadr ama bi yandanda seviyenn böle olmasıda üzücü bişey ağlanılack kadr olmasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arada cıkıyo boyle lamerler ben kufur etmedim zaten etmemde degmez boyle adama.. xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 la düşünüom photoshop da yapıp charları alımmı die :=) soul sadece ben deil herkes bööle ama nese çok teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 küfür olayına bende girmezdim ama girmeseydim hala lamerla uuraşıyoduk ından anlıyo:d yeni bi dil kence :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 photoshop kullancak kadar beyni olsa boyle lamerlik yazmazdı xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 PassivE_KesH mütissin kocum kufur olayına girmesen daha bigüzel olcaktı neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bundan sora girmem ok herkesten küfür olayına girdiim için :p geröekten çok özüe diliyorum yeni konuya bakın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gerçekten çok özür :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 benim için np de bayanlar gormesın yani bu demek oluyorki mod plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tüh dün yoktum yetişemedim kenjuro malı ya arkadaslar tüm forum anladı ne mal oldunu sallayın lamer çocuk aklınıza ne geliosa sallayın muhattaba almayın ezildikçe küfür ediyor bizde sinirlenioruz ailesinden gram terbiye almamış bir salak işte dün olsaydım çok şey yazardımda sallayın mal maldır 40 derede yıkansa maldır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 dün hepimizi sinir etti ama en sonda stunlandı lamer:d yow ben endlessla arenada onu bekliomuşum lan ben endless ı oyunda görmüşlüüm yoqqi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben 5 gundur ne cz de pk yapıyom nede arenaya gidiyorum 65 sart oldu aress de ex kasıyorum paso 5 gunde %50 oldum xd a1 yada a2 eslant cw spotundayım hep xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 eslanta raven dönüyodum dün a2 di sanırım endless de cw felan yapıyorlardı hacker m golge endless felandı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 lan noobie niye soylemiyon gordunde benii aldırırdım partiye neyse bida gedlginde haber ver len xd hacker man kim len cok gordumde o adamı party yapmadım hiç bizim party bellidir hep 65+ :p [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 19:16 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bi noob sensin o zaman :p o deilde ben xp kasmam die bronze aldım premium u keşke gold alaydım xp kasasım geldi simdi millet %5 alıo ben daha %2 almışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 :d endless daha charım ney lvl kaç nick ney hiç birini bilmiyor :d nese bidakine inş =) ama tek kasıncada iyi oluyo seri ve iyi ex gelio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 msnden yaz delirtme adamı ezqi seni xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu kenjuro çok büyük bir noob heralde merak ettim bu kaç yaşında harbiden 10 yaşının üstünde birine benzemio bide ilk doru düzgün bir adam gibi görünmüştü gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar