Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kenjuro ve karakteri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eet suçunu söleyin bizde bilelim dime :d

baştan okudum okuduğum için üstteki yazıyı yazdım
haksızlık var diye anladın ben pek bişe göremedim

ama yapmıştır bişe hep takip edemiyorum burayı vardır marlonun bildii dedim kendi kendime
Mesaj tarihi:
ya arkadaşım madem burda kimseyle anlaşamıyosun ama (ağzımı bozmak istemezdim kusura bakmayın)siktir git allahın topic iti sana kemik atılan yere git gerizekalı lamer(yanlış anlar şimdi amk)yoq marlo ya laf söölemeler yoq herkesle kavga etmeler sie amk

kusura bakmayın ama anca bundan anlar ken... iit
Mesaj tarihi:
yaaawwküfr etmek zornda deilsn noolursa olsun bi marlo_on a etmişsn bi endeless e snçta yn etartış yne istiosan rezl etmeye çalş ama bnu küfrszde yapablrsn ;)
Mesaj tarihi:
ya onlar etmese ben etmem zaten bu 1 2. si ise haksız yere düşünce endles salağının a1 e gel arenadayım die salakça konusması biz arenada kim kimi döver geyiğimi yapıoruz alakaya maydonoz ni kere daha diorum bunlar real ark hepsi yükleniolar ama baş edemediler sustular en sonunda..
Mesaj tarihi:
insanda beyin olması lazım ben a1 pm at geldiginde derken arena yapcam diye biseymi soyledim forum burası souluyemiycegim lafları oyle daha rahat soylerim diye dedim ama insan kus beginli olunca boyle oluyo...
Mesaj tarihi:
ya öyledir aga dediim topici bul ..... diyende arkın falandr kesin ondan sonra o şakasınaydı die geçiştirirsin hadi canım sende karus ol marbokla eş knaytlarda ekşın yapıp video çekin
Mesaj tarihi:
endless_night
tarih: 2006-03-07 [ duruyor ][ mesajı sil ] [ mesaj gönder ] [ engelle ]

senin ananı sikerim tamam mı real arkız varmı it ananı sabaha kadar siker master ederim lan seni it sen bizim açtıımız toikte haklımı çıkacaanı sanıon bekle daha neler edecez sana o.ç
Mesaj tarihi:
senin ne olduun anlasıldı hemen msj ıda deiştirdin zaten daa neyi trtısıyoz kolpasın işte thx4bb istediinizi yazın daha cvb gelemyecek bendeen burda bitti bu iş.
Mesaj tarihi:
salak ken o yazı gerçek bile olsa(sanmamda)doorudur:d

sen haklımı çıkcanıı sanıyon :) amk seni bunlar işin şakası ama ne mal olduunu sende biliosun amk oyunu bırakmışmış sie pls amk 2 günm önce arenada milletele kapışmıomuydun amk seniiiiiiiii
Mesaj tarihi:
endless_night
tarih: 2006-03-07 [ duruyor ][ mesajı sil ] [ mesaj gönder ] [ engelle ]

lamer böyle girecek sana kimse inanmaz ahahahah noooob a1 e gel arenada ebeni zikeyim herkez burda zaten passvie falan ahaha
  • Yeni Oluştur...