sTs Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 peki öle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ya marbok adamı hasta edion ya daha bi sucu vardır dio salak cinleri başıma topluyo.. çekemeyince topiki açtılar suç muc yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 biri en baştan okursa ii olr bu arada benim sucum nedir anlamısda deilim pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 eet suçunu söleyin bizde bilelim dime :d baştan okudum okuduğum için üstteki yazıyı yazdım haksızlık var diye anladın ben pek bişe göremedim ama yapmıştır bişe hep takip edemiyorum burayı vardır marlonun bildii dedim kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ya arkadaşım madem burda kimseyle anlaşamıyosun ama (ağzımı bozmak istemezdim kusura bakmayın)siktir git allahın topic iti sana kemik atılan yere git gerizekalı lamer(yanlış anlar şimdi amk)yoq marlo ya laf söölemeler yoq herkesle kavga etmeler sie amk kusura bakmayın ama anca bundan anlar ken... iit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ya salak sıpa de get bu salakların hepsi real arkadaş eminimki biri gıcık olduundan bi topiki açtılar hepside yüklendi olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ayıp beee kenjuro bide sen bilinçli eski üye olacan snde say helal olsun xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ya bi baştan bi oku sucum nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yaaawwküfr etmek zornda deilsn noolursa olsun bi marlo_on a etmişsn bi endeless e snçta yn etartış yne istiosan rezl etmeye çalş ama bnu küfrszde yapablrsn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ya onlar etmese ben etmem zaten bu 1 2. si ise haksız yere düşünce endles salağının a1 e gel arenadayım die salakça konusması biz arenada kim kimi döver geyiğimi yapıoruz alakaya maydonoz ni kere daha diorum bunlar real ark hepsi yükleniolar ama baş edemediler sustular en sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 pfff -.-" nyse bilmiom slla zatn reel arkadaşlarada güwenm kalmadı artk yarn kendi sınf arkadaşımı rezil edecem bu gdşle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 insanda beyin olması lazım ben a1 pm at geldiginde derken arena yapcam diye biseymi soyledim forum burası souluyemiycegim lafları oyle daha rahat soylerim diye dedim ama insan kus beginli olunca boyle oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ya öyledir aga dediim topici bul ..... diyende arkın falandr kesin ondan sonra o şakasınaydı die geçiştirirsin hadi canım sende karus ol marbokla eş knaytlarda ekşın yapıp video çekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bu oyunla bi alakam kalmadı zaten herkez pes edene kadar bu topikteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 o kadar beyinsizkinsi bu son yazın sana aga topici bul dedigimde saka olarak soylediklerim hariç dedim ama sen kus beyninle algılayamadın neyse adam olanla muhattab olunur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 endless_night tarih: 2006-03-07 [ duruyor ][ mesajı sil ] [ mesaj gönder ] [ engelle ] senin ananı sikerim tamam mı real arkız varmı it ananı sabaha kadar siker master ederim lan seni it sen bizim açtıımız toikte haklımı çıkacaanı sanıon bekle daha neler edecez sana o.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ss koysana suraya [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 17:52 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 senin ne olduun anlasıldı hemen msj ıda deiştirdin zaten daa neyi trtısıyoz kolpasın işte thx4bb istediinizi yazın daha cvb gelemyecek bendeen burda bitti bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sana ben pm atmıs degilim sen kendi arkandan sey uyduyuruyon marlo real den falan arkadasımda degil uydurcan camur atcan ss koy srauay tam olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 noldu haklı cıkana kadar bu topicdeydin yalan yanlıs seyler yazmak kolay geliyo demi beyinsiz noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sokakta gorsen linc edilesi bir velet oldugu tesbitinde bulunmustum :) bırakın takılsın mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 salak ken o yazı gerçek bile olsa(sanmamda)doorudur:d sen haklımı çıkcanıı sanıyon :) amk seni bunlar işin şakası ama ne mal olduunu sende biliosun amk oyunu bırakmışmış sie pls amk 2 günm önce arenada milletele kapışmıomuydun amk seniiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 adam o kadar hırs yapmıski goz gore gore yalan soylemeye calısıyo bu msj varsa attıysam ss koy buraya hemen char sana şifresini id maili hepsini vercem suraya ss koy .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 milo senin önceki sayfalarda nası bi o.ç olduunuda açıkladılar evet devam edin salaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 endless_night tarih: 2006-03-07 [ duruyor ][ mesajı sil ] [ mesaj gönder ] [ engelle ] lamer böyle girecek sana kimse inanmaz ahahahah noooob a1 e gel arenada ebeni zikeyim herkez burda zaten passvie falan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar