muzcu Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 okumadım tam olarak olayı ama bi contest felan yapılınca beta tester olma hakkın oluomuş felan. kim uraşcak dedim okumadım ama patidaşlarıma haberdar edem dedim. http://www.wow-europe.com/en/ http://www.wow-europe.com/en/contests/ptr-contest/ zaten türkiye yok. bi an dellendim. ne bu ya. hiç bi yarışmaya katılma hakkımız olmuo. dalın basın bütün şehirleri çökertin serverları. allah belasını verecek blizz'in (saat 4 e kadar honor farm yapıp uyumadığım için aşırı tepki vermiş olabilirim kusra kalmayın x.x ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yahu verse nolur? 3 haftada geliyo postalar. kabul edilseniz bile delirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 dl ettirseler desek, blizzard downloader zaten tip literaturune kanser sebebi olarak girdi, anca biri kendini feda edip bi yere upload etse olur, ama yine de hakkinizi savunun. bul 1000 turk hepsi kassin 50 olun birlikte, gondermek zorunda kalirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 muzcu saol baba ! haahah ne zamandır bunu bekliyodum süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chaglar Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 züper olmuş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 allahtan türkiye yok olsa nolcaktı ki? normal serverlarda bile yuksek latencylerde oynuyoruz ve lagımız maşallah, test serverında onca player arasında ne yapabılırızki? ayrıca lvl atlama olayı guzel gercekten pvp yede katkısı olur artık herkes kasan bırını gordumu keser bu test serverlarında ee malum en hızlı kasma yarısması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yeni donanim takmislar, bakalim ne kadar etkilicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Article 8: Grand Prizes: Five hundreds (500) qualified entrants (“Grand Prize Winners”) shall win a place to participate in a “beta test” of an upcoming Blizzard Entertainment interactive product (no retail value), subject to the Grand Prize Winner agreeing to the terms of a Beta Test Agreement to receive the Grand Prize. It is expected that the Beta Test to take place prior to December 31, 2006. Şunu biri açıklayabilirmi? tam olarak anlamış değilim? Beta test bu kadar geç olucaksa yabancı sitelerdeki pre orderlar (01/07/2006) kolpamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 10-19 wsgsi için yarışmaya girmeyi o kadar çok istiyodumki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yau, 2 tane pre order yaptım bana ne ya. başlarım testine gelsin işte o zaman kadar. zatne çeşitli duyumlarda 20rank olcak denilio felan. tamuz da gelirse zaten 2 ayda anca hallederiz hatta kalır gider :( ya bu arada konu sapmışken :) benim şimdi sanal kartta 43 ytl var. tek preorder için yetio ama 2 re order için 80 ytl felan gerekio. şimdi her order için 3 ytl aldı. teslim tarihinde hepsini alıcak sanırım. o zan yeterli para olmazsa iptal mı olur :( ya da ne zaman çekerler parayı ona göre koysam ya. (sendit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar