mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 efe geliyimde bi herşeyde elkine veriyim*efenin gelmesi için gaz verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ya her sekil codda veririm elinize meraklanmayin adamda getirin birtek alp topunun eline veremem herhalde:D ama oynamiyor o ne zamandir :P jedida allah gelse keserim bu kadar basit dotada zaten ggsiniz hade gunes sen ezik csni oyna canim mucux ohss bnm bu hafta degil bi dahaki hafta salı bitiyor sınavlarım o hafta olabilir cuma ya da cmtsi aksami kendimize gleiriz konusurum isterseniz ayrica adeks 2nin ust katinida ayarlarim isterseniz bildigin 60 pc war orda isterseniz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 adeks 2'ye kat mı çıkmışlar aasduhuh bilmiyordum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 nisan başı diyosunuz da bazı okulların vize dönemine gelmesi sebebi ile sekteye uğrayabilir. mart olsun güzel olsun ben de gelcem bu sefer. bf2 rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 xaenin'e +1 veriyorum. penth'e -1. ulan. o grup icmeye ba$larsa lan party yalan olur. anca gecenin 2sinde 3ünde te$rif ederiz bap. ha tabi aile cay bahcesi gibi öglen 6da gidip birer bira içip kalkmıcaksak. jnms. <3 titsimus okeyi verdi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 temmuz ortasi olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Ah canıımmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 dil pabuç gibi. icraat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 yalan oldunuz gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Bwahahah Gene Mi Yalan Oldu Bu Buluşma Paso Çatlıo Patlıo Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 buhuhu olmasın yalan lutfen yapalım [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 22:08 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 hayır patlayamaaaazzz * delikleri tutar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yalan olmadik da, midtermler basliyacak cok gec kaldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 vizelerden sonra mümkünatı var benim için. nisandan sonra yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 İlla ki bi gun ben de gelicem su lan partylere, su bf2 yi hiç oynamadım başlıyım bari şimdiden oynamaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Beyler bana zaman soyleyin ben adeks 2 yi ayarliyim ust taraf bayaga guzel oldu oyle adeks 1 de tikis tikis oturtmaktan nefret ediyorum ben sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 En iyisi uzak bi tarihe alalımda. Herkes hazırlansın adam gibi. Uzak demişken nisanın 1. yada 2. cumartesi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Arkadaslar bu nisan sonuna ertelenir gg midtermler basladi, sonra spring break var millet evine gidicek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 evi istanbulda olanlar yetmezmi ya, 7 nisan cuma nasıl? hem internetin sembolik doğumgünü o gün,onuda kutlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 8nisan kasdav finalleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 kasdav haha. penth yoksa ben gelmem :D inatla bf2 de ezeceğim. yaparız nisan sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 cuma yapmayın bre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bi tarih belirleyin gidip konuşayım ayarlıyım. geçen sefer para da almamıştı benden lolz. habi bakayım koçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 mayis sonu olsun bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 hocam finaller var o vakitler, hem sadece benim değil herkesin sınav vakti. Nİsan sonu, mayıs başı, silphatos sen git ayarla bi tarihe insanlar geliosa gelir yani, yoksa yalan olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar