necatiforever Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 aklıma takıldı ya bozulursa diye. garanti olayı nasıl olcak? fikriniz var mı? ipodshop mu appleshop mu öyle official bi yerden alınma alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yurtdışından gelen ipodlar 1 yıl garantili oluyor merak etme. apple türkiye temsilcisi bilkom veriyor bu garantiyi. bende dışardan ipod 5g getirttim. ama türkiyeden alsaydın 2 yıl oluyor bu garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 selam, cihazlar nereden alınırsa alınsın, distribütörler imalatçı firmayı temsil ettiklerine göre garanti süresi boyunca herhangi bir sorunda size cevap vermeleri gereklidir. ama birçok distribütörde bu kişisel görüşüm olmaktan öteye gitmiyor. garantinin uluslar arası mı olduğunu yoksa lokal mi olduğunu ilk önce öğrenmen. çünkü bu tarz ayrımı bazen imalatçı firmanın bizzat kendisi de yapabiliyor. apple-usa ile yazışman oradan alacağın cevaba göre ilerde çıkacak bir olumsuzlukta tr dist ile görüşmen. tahminime göre imalat hatalarına karşı olan garantiyi kabul etmeyecek ama parça ve servis hizmeti sunacaktır. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 1 yıl süreyle imalat hatalarına karşı olan garantiyi kabul ediyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 selam, cizgi gibi :) klasik anlayıştan farklı bir yaklaşım sergileyen distribütörlere hayranlıkla bakıyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ehehe söz konusu ipod gibi sürekli bozulan bir alet olunca mecbur kalıyorlar sanırım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya şimdi ipodu alınca içinden damgalı falan bir garanti belgesi çıkıyor mu ? bende sadece 1 yıl garantilidir bla bla yazan bir kağıt var, bunu da bilkom kabul etmiyor. şimdi aldığım yere yolluyorum da, bu aletin alındığı tarihteki kredi kartı ekstresinden alınma tarihini gösterip tamir ettirebilir miyiz ? (gerçi o var mı onu bile bilmiyorum da..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 içinden ben çıktığını görmedim zaten 1-2 kağır çıktı onlarıda okumadım fakat teknosa'dan aldım ve aldığım yerdeki adam garanti için teknosa faturasını göstermem gerektiğini söyledi. fatura ile işlem yapıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 muvo2 ftw, alakaless girdim ama affedin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necatiforever Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 çok teşekkürler arkadaşlar. içimi rahatlattınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 arkadaşlar fatura ile garanti olayına girmeyin.. daima garanti belgenizi ısrarla isteyin.. savunma olarak da ben illa sana mı getirmek zorundayım aleti.. bunun yurt çapında garantisi var... teknik servise ben götürürüm diyebilin.. çünkü faturayla sadece teknosa hatta belki sadece aldığınız şube işlem yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar