Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

us'ten ipod getirttim ama...


necatiforever

Öne çıkan mesajlar

selam,

cihazlar nereden alınırsa alınsın, distribütörler imalatçı firmayı temsil ettiklerine göre garanti süresi boyunca herhangi bir sorunda size cevap vermeleri gereklidir. ama birçok distribütörde bu kişisel görüşüm olmaktan öteye gitmiyor. garantinin uluslar arası mı olduğunu yoksa lokal mi olduğunu ilk önce öğrenmen. çünkü bu tarz ayrımı bazen imalatçı firmanın bizzat kendisi de yapabiliyor. apple-usa ile yazışman oradan alacağın cevaba göre ilerde çıkacak bir olumsuzlukta tr dist ile görüşmen.

tahminime göre imalat hatalarına karşı olan garantiyi kabul etmeyecek ama parça ve servis hizmeti sunacaktır.

saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi ipodu alınca içinden damgalı falan bir garanti belgesi çıkıyor mu ? bende sadece 1 yıl garantilidir bla bla yazan bir kağıt var, bunu da bilkom kabul etmiyor.

şimdi aldığım yere yolluyorum da, bu aletin alındığı tarihteki kredi kartı ekstresinden alınma tarihini gösterip tamir ettirebilir miyiz ? (gerçi o var mı onu bile bilmiyorum da..)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
içinden ben çıktığını görmedim zaten 1-2 kağır çıktı onlarıda okumadım fakat teknosa'dan aldım ve aldığım yerdeki adam garanti için teknosa faturasını göstermem gerektiğini söyledi. fatura ile işlem yapıyorlar sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar fatura ile garanti olayına girmeyin..
daima garanti belgenizi ısrarla isteyin..

savunma olarak da ben illa sana mı getirmek zorundayım aleti.. bunun yurt çapında garantisi var... teknik servise ben götürürüm diyebilin..

çünkü faturayla sadece teknosa hatta belki sadece aldığınız şube işlem yapar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...