Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fırat a kafam girsin topigi

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

gaz genclık

senı senın ıcın surda konu bıle actık adam gıbı uyaralım dıye

http://forum.paticik.com/konu.php?id=173986

bok atmadan "cool" olmaya calsıamdan once bı otur arastır

bu topıc ı sırf ısmın yazınca uyanır gorur ve eskı konuları up kamayı bırakırsın dıye actım ıse yaramıs gozukuyor ne mutlu bana
Sosyal ağlarda paylaş

fırat neden bölre davranıyorsun anlamıyorum yaniii bir konu hakkında yorumun olması o konuyu tekrar güncellemeni gerektirmez ki....böle yaaprak insanları mutsuz ediyorsuun lütfen böle yapma çünkü bburası farkındaysan aslllında saygılı ve donanımlı insanların olduğu bir forum... ki konu tarih böle yapma...yanii cumartesi gecesi çık mekan mekan gez ama saat 1 de olmaz ki böle
b

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 04:43 tarihinde, byzasz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam.madem yeni bir konu açılmış,ben de yazayım.

olur arkadaşlar.bundan sonra eski konulara paydos.yeni konulara yazacağım.up lamanın ne olduğunu bilmediğim için sizi anlamıyordum.ve haliyle de bana kızmanıza sebebiyet veriyordum.ama byzasz adlı arkadaşım açıklamış.ben bu paydosu siz bana kızmayasınız ve üzülmeyesiniz diye yapıyorum.yeni konulara yazacağım ancak bir baktığımda bu yeni konuların genelde tek bir kişi tarafından açıldığını ve hep aynı amaçla açıldığını görüyorum.ve özel mesajla halledeceği bu işi iki hakaret içeren konu açarak uzattığını görüyorum.bu yüzden de yazasım gelmiyor.çünkü ben bu başlıklara yazdıkça konu uzayacak.zaten öncekine yazmıştım.

ben bir daha 'up'?lamam fakat açılan konular tarihle de ilgili değil.bana kızacaksınız yine belki ama ben tarih ile ilgili konulara yazmak istediğimden eski konulara yazıyordum,sağolun arkadaşlar,bir daha yazmayacağım eski konulara.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...