Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yettı artık adam tam gaz onune gelen topıgı ekıekı eheueheu aadsadasdasd modunda salak salak uplıyor bısey bılse gam yemıycem fantastık ucuyor arkadaş yanlıs hatırlamıyorsam burası tarıh bolumuydu ortaokul kantını degıl "asadasdasdasd" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aefıjaefpajefpıaejf aefpjae faıpejf aepıfjapfamke fpaej fapejf aepf jaefpja epfja epfıjae pfıoje*jgrjhnw*9jhrn fpn aenfıenapıgnaepgengapıegaegge.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kambersız duyun olmaz aha köyun delısıde geldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 beni adam gibi uyaracağına küfür ve hakaret içeren bir başlık açmışsın ya.. seviyene düşmemek için susuyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hobaaaaaa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gaz genclık senı senın ıcın surda konu bıle actık adam gıbı uyaralım dıye http://forum.paticik.com/konu.php?id=173986 bok atmadan "cool" olmaya calsıamdan once bı otur arastır bu topıc ı sırf ısmın yazınca uyanır gorur ve eskı konuları up kamayı bırakırsın dıye actım ıse yaramıs gozukuyor ne mutlu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 UP.... hayatimda ilk defa bir forumda su up fasilitesini kullanma ihtiyaci duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bu adam hala banlanmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 fırat neden bölre davranıyorsun anlamıyorum yaniii bir konu hakkında yorumun olması o konuyu tekrar güncellemeni gerektirmez ki....böle yaaprak insanları mutsuz ediyorsuun lütfen böle yapma çünkü bburası farkındaysan aslllında saygılı ve donanımlı insanların olduğu bir forum... ki konu tarih böle yapma...yanii cumartesi gecesi çık mekan mekan gez ama saat 1 de olmaz ki böle b [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 04:43 tarihinde, byzasz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 tamam.madem yeni bir konu açılmış,ben de yazayım. olur arkadaşlar.bundan sonra eski konulara paydos.yeni konulara yazacağım.up lamanın ne olduğunu bilmediğim için sizi anlamıyordum.ve haliyle de bana kızmanıza sebebiyet veriyordum.ama byzasz adlı arkadaşım açıklamış.ben bu paydosu siz bana kızmayasınız ve üzülmeyesiniz diye yapıyorum.yeni konulara yazacağım ancak bir baktığımda bu yeni konuların genelde tek bir kişi tarafından açıldığını ve hep aynı amaçla açıldığını görüyorum.ve özel mesajla halledeceği bu işi iki hakaret içeren konu açarak uzattığını görüyorum.bu yüzden de yazasım gelmiyor.çünkü ben bu başlıklara yazdıkça konu uzayacak.zaten öncekine yazmıştım. ben bir daha 'up'?lamam fakat açılan konular tarihle de ilgili değil.bana kızacaksınız yine belki ama ben tarih ile ilgili konulara yazmak istediğimden eski konulara yazıyordum,sağolun arkadaşlar,bir daha yazmayacağım eski konulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar