Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 uehuehe sen karsinda 3.4k hp ye 156 fr ile cikcam =) tabi talia giyiyosak 356 olcak o fr =] hp cok duscek ama 3.2 ye filam 15 healt bonus azalcak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 talia giymeyiz ya talia yok gerci piyasada xd videoda yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 uehueh okies :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 preimum aldım ama sen gelene kadar 64 olurum ben xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ueheuh bende saat gelsin diye bekliorum 6 da evden cikcam otobuse bincem sonra taa muglaya kadar artik uyurmuyum naparim bilmiom uehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 uyku yok staff eksik preimum aldım lvl kasmam lazım xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 uehueh kas kas :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 65 sart oldu artık o zamana kadar preimum alcam kascam paso xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 efet deben cok useniorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 usenirsen sadece cz de gorcegin press ok xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 907 defense var =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sen int sin bide demekki xd damage az olur senin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bekle sen bekle =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ua bugsbunny demıssınız de ben onunla 3 gun once arena yaptım. attack scrollsuz we glave ile 4 - 0 aldım :p bi daha da yapalım demedı. bence iyi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 runb1atchrun gerçekten seri combo yapıo... kmkm mi o ? bende gavura vurur gibi vuruom adama.. :) ----------------------------- islak_tosbaga / patriot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kmkm-razor-runb1atchrun aynı kişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 endless beraber level kasalim baba yaw. Benimde acil 62 olup pu puf u patlatmam lazim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu işi elle yaptıysa nası helal olsun da.....bana biraz skilleri güzelcene yerleştirmiş gibi geldi macro ya:d.....ama b.k atmayalm tabi.....söle bi kombo yapamadık ya ben o na yanarım:d... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 3 sn. içinde az bile vurmuş. ayrica 3 sn. de 1 pot icemedin mi :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 spike + r + r + thrust + r + pierce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yok burda spike in arkasindan r gelmis sonra pierce failed vermis bi r daha gelmis sonra pierce r ve thrust gelmis. ve arada failed olmasina ragmen endless pot icememis :)) lag vardi herhalde endless :p [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 13:38 tarihinde, PiCaLLo_TR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sorry sinde yeniyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hoş1combo olmuş daha iileride olucaktır :) lvl lar arttıkca oyuncu kabiliyetleri da artıyo.. mage lere allah sabır versin :) failed e rağmen pot içmemende sanırım içinde bulunduğun şokdan kaynaklanıo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 az boyle 1 -2 sn falan lag griyody arada troll dogru gidiyodum yine lag girdi az gecti baktım 800 hp gelmis xd sonra kurtulamadım zaten :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar