endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 boyle bir combo olamaz ya 3 sn içinde vurdu hepsini pot bile basamadım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 işte bu batu :) dün arenada bitirdi beni . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ne kombocular yetişiyo. Boynuz kulaa geçmish endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 boyle bisey olamaz bobert falan halt etmis ya (tabi program var veya yok camur atmam ben ) ama boyle bisey olamaz ya 00000 falan bsiey degil valla :s daha altta ustte de 1 er damage daha var :( [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 22:47 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kanka 1 kere senin skill listin ofsayt ;paıuehauh saka tabiki camur atmayalimda o kadar skili nasil vurmus ..eger program vs. olmadan yapmissa peh ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 batu dediğin eski kmkm ise dorudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 lan hp ni ne kapatıyon allahın bildiği kuldaan saklanırmı heç xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bugsbunny de kendımı gelıstırdım denedım bır ıkı sanıyede butun skıllerı vuruyorum dıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 zzz bi topic te benim için de açılmıstı buna combo diolar bizim orda bende arada sırada elim ayagima dolanmazsa yapiom cok işe yarıo ama endless ben sana bunu her zaman sölüyom sen mage den daha başka bişisin sen hb nova zamanında tank olacak kadar saglamsın desem yeterli acıklama yapmıs olurum herhalde 0_o(debuff yemedigin sürece) [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 23:39 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aa burial'in bani acilmis.. hayirli olsun. baska ne var ne yok ares'te gormeyeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 soulteam sagol debuff yiyince zaten magelerin kurtulusu olmuyo zaten :s ama adam bunu nasıl bu kadar seri yaptı anlamadım ....bobert falan yalan oldu... aressde olan tek sey 60- cok az adam kalması ve unique item bulunmaması degişiklikler xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aldığın dmgları toplayınca hp ortaya çıkıyor. boşuna saklamışsın üst tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 1 damage ustte 1 damage altta kaldı ama xd onlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 5li okdur o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWoLL Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu bana sankı okla atılmıs gıbı geldı cunku skıllerın hepsı hemen hemen aynı demage ı vermıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 demi 1221 le 261 ne kadar yakin sayilar birbirine... ~.~' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 5 li ok mu xd neyse marlo sen hayatında boyle combo yedinmi 0_o 3 sn içinde vurdu ordakilere damage daha ekle kac damage birdne vermis xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 3.3k filam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 cık birazdaha yaw sende oldurdun xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 UAHuahuAHuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 citli diyom daha cıkman lazım baya hp bulmak için xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 3.8k ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 10 hp daha ekle xd dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 oeh hp iyiymis assinda benim belt hp vermio ve earringler sux 3.2k pk hpsi oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 1 vs 1 zevkli olcak demekki senle xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar