Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bubba bigbird desteklimi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Noluyor lem burda hangi clandan kokular geliyo vuruyoz kardesim varmı itirazı olan leave herkesi dövüyo işte yok ötesi!! ueheuheuh clandaki en noob benim :) mole allahsızı daha ne alcan tamamladınya itemlerini hacklendi itemleri düzdü gene haberiniz ola!! AttentioN !!Karus Mole is back :))))))
Mesaj tarihi:
dreed Oyunca 3 accountum var ve ayda ortalama cash prem vs ile birlikte 200 $dan fazla harciyorum..

GM e karsi kendini iyi savunma vardir demiş bubba.. GM le muhatab olma basarısını gosterebilirsem bırak kendimi savunmayi onun kendisini savunmasi gereken olaylar yasadım.. ama henüz kendisiyle muhatab olmayi basaramadim ne yazikki.. demekki neymis..

gold prem almaklada bitmiyormuş iş..
Mesaj tarihi:
=) Oyle Ama.. BigBird Denen GameMaster Tarafından ßirCok Haksızlıga Ugradım.. Ama Onca Mailime Ve Mesajıma Rağmen KEndisiyle HicBi Sekilde Muhatab Olamadim.. Nedense..
Mesaj tarihi:
bi bubba dan öğren kendini banlatma yöntemini.. ondan sonra nasil muhattap olacaginida söyler sanirim sana.. sende derdini anlatirsin, o siradada baninida actirirsin nasil olsa muhabbet arasinda..
Mesaj tarihi:
işte demekki tanidik işlerinde sorunlarin war.. dewlet dairesine döndü mübarek ko'da.. tanidikla işlerini yürütüosun.. sordur bakalim belki uzaktan akraba bi GM cikar süsaleden..
  • Yeni Oluştur...