PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sevgili patiler bugun 6. anahtara bakmak için goblin koyunun sag tarafına dogru gidiodum bi adam gordum adamda bi terslik vardı ilk once tersligin ne oldugu konusunda kendi kendime sordum ^cem oolum bu adamda bi cinslik var ne bu aptallık^ dedim sonra adamın kolluguna bakınca apıstım kaldım grade 5 (mavi kolluklu) clanın kollugu cayır cayır yanıo bu iş bana cok sacma geldi acaba cok hızlı np kasınca mı kolluk yanıyo desem benim arkadasın clanı (prosoft) manyak np kastı pelerin fln alcaklar fakat onların kolluk direk yeşil oldu yanmadı bundan daha once de grade 3 clanın kollugunun yanıdıgını gorumustum ama o biraz mantıklı gelmişti (grade 5 e gore tabi ^_^) bunun bi bug ı felan var mı yardm ederseniz sevnrm ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bugdur bug xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 o da aylik np kasmasina gore siralanio olabilir tabi bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 marlo bug dan aylık npyle alakasz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 nedir peki bu aylık ne kadar np kascaklar ki kolluk mavi diom aylık sıralama diosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yaaa yok öle birşey bug o bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 nasıl oldugunu sorunca kufur edio şerefsizler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yok arestede var salak salak clanlarinkide yaniyor bugun mavi kollu birinde bile gordum yanmayi. areste diorum dusun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driven35 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 grade 3 koluk yanıor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ee bende aresteyim zaten :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yaa abi bırkn yansn ezik adamda pelern olsa ne olmasa ne kol yansa ne yanmasa ne??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yaf pelerin hadi neyse o bende de var alt clanla falan cozduk o olayı ama ally verince np paylasılmıo cok aptalca bi iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yaaw bırakn yansn ezk adm pelerinlykende kolu yanarkende lwl 65 kende eziktir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 şahsen benim clanımın kolu yansa asla pelerin almam kolun yanması yeter! xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 http://rapidshare.de/files/14585406/heaven_xd.wmv.html can sıkıntısından yaptım fazla tecrubem yok sadece deneme amaclı xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dosyanin isminde hangileri buyuk harf ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 xd ikisi buyuk olcak pardon yazmayı unutmusum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 link i acamıom patlak mi yoqsa :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 XD yi buyuk yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ty marl0_on:p [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 19:44 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 pek hos bi vidoe da diilmiş yani konuyu saptırmayalım arkadaslar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yaklasık 1 aydır clanımın kolu yanmıyo ılk 5 de olmamıza ragmen ılk 5 de olmayanların yanan var ve noob lar hava atıyo... angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oyun su sıralar ßoydan ßoya ßug.. ozellikle clan islerinde tuhaf tuhaf buglar cıktı piyasaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 k2 yöneticilerinin en kısa sürede bu bug ı kaldırmalarını ümit ediyorus ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar