RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 şimdi soyle dusunelım mesleklere dayanmazsak hayatımızda yok integraldir yok fonksiyondur yok turevdır yalan yaaa ben yazılım muh okuyorum bana kimya gosterıolar bune adalet peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 @shimana, mesajin tamami sana yonelik degildi. senden once sikayet eden insanlar vardi, okumussundur. onlarin uzerine o tarz bi mesaj atman haliyle rahatsiz etti. dort islemden fazlasi karsina cikiyo cikmasina da, sen onu oyle yapiyosun. bi cok yerde fonksiyonlari kullanmissindir. ha sorunu fonksiyon haline getirmeden cozduysen bu senin bilecegin is; kolayi varken zoruyla ugrasmissin. integral vs. bunlari zaten fen/matematik secenler okumuyo mu? yani zaten bu yonde egitim almak isteyenler aliyo... kimya konusundaysa arkadasim, yazilim muhendisisin iyi guzel de ne hakkinda program yapacaksin? bunu daha once tartismistik; senin genis bi cerceven olmasi gerekiyo ki is yapabilecek dallari bilesin, ya da nereye ne lazim bunu gorebilesin. aldigin dusuk seviye kimya tabii ki bunu sana tamamen kazandirmaz ama en azindan alt yapi olusturur ve bi bilgin olur. yoksa ekrana "hello world!" yazdirinca para gelmiyo ;) kaldi ki niye mesleklere dayanmazsak... mesleklere dayanman gerekiyo. en basitinden, bakkal hic hesap yapmadan paso mal satiyosa bakkal olarak kalir. ha bi iki kar zarar hesabi yapip bunu formullestirirse, alip satacagi mali buna gore belirlerse isini buyutur. diyecegim o ki, insanlar kullanmak istemiyolarsa, bu kendi bilecekleri istir. ama kullandiklari zaman emin ol ki cok daha kolaylasir isleri. (en excel'de vergi iade zarfi doldururken bile kullaniyoruz fonksiyonlari otesi var mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bize matematik dersi verilmesinin tek bi sebebi var: matematik öğretmenleri işsiz kalmasın sokaklarda simitçilik yapmasınlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 matematiği çek sen her şeyden. bilim çöktü ki direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu benim görüşümdür. saygı duyuyorum tabi ki görüşlerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar