aytimania Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arkadaşlar malum diet listeleri çok canlar yakıyor heleki ilkbaharda yaza formda girmek isteyenler için offf offf...neyse amaç şu bir diet listesi hazırlayalım ama en saçma şeyler olsun klasik kibrit kutusu olayına göndermelr fln yani... aklına fazla bişiy gelmeyenler sadece bir öğün fln koyabilir ya da bi tane yemek hadi bakalım kimlerden neler çıkacak???
tellos Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 benden walla bişe cıkmaz üzgünüm.ben devamlı yıyom sende ole yap mesela
aramil Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yiyebildiğin kadar salata!!! (bunun nedenini bir türlü anlayamadım, ayrıca ben salatayla doymam!!)
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bir tutam akıl, kulak memesi yumuşaklıgında fikir ,bir çay kaşıgı kadar garbıç bunları yoguruyorsun ve kısık ateşte 12-20 dk pişiriyorsun veee servise hazır... afiet olsn
Dolis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yiye bildin kadar salata ( yeşillik deil salata amerikanı var rusu var varda var :) ) 1 sigara kutusu büyüklünde beyaz peynir dilim ekmeğin 10 da 1 i ! (tek lokma ! ) 8 bardak su 2 adet muz ! bunları yiyoruz kusuyoruz :) ve hiç yemek yemedimiz için kilo almıyoruz :)
only_devil Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yemek yiyemeyeceksem açayım camı atlayayım yani...ama sizi mi kıracağım yemek istediniz yemek olsun 1 kaşık fare zehiri
death_cuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bi kiprit kutusu kadaaar beyaz peynir bi kısa malbro kadar helva bi rakı
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hiç bizaman zayıflayamayacksın diye postalarsan o gazla zayıflar yada ters etki yaratır ama habire yer ama yırtıcı türk akdını o gazla zayıflar
Lexius Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 2 yudum abı-hayvan 3 parça pinçik armut beyni 4 kaşık terem yağı (tereyağı deil terem olcak bitkisel) 1 dakikalık saygı duruşu
Öne çıkan mesajlar