fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arkadaşlar hepinizin oyunda notice olarak ya da official forumda anons olarak gördüğünüz üzere accountunda ya da oyun nickinde türkçe karaktere sahip olan isimler oyuna login olamıyorlar. problemi a few days ( bi kaç güne ) kadar çözeceğiz deselerde k2 nin bu tembelliği artık işleri çığrından çıkarmış durumda. gmlerin ilgisizliği ve alakasızlığı yüzünden artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. o kadar post yolladım ve premium üyesiyim lakin 1 haftadır bir cevap bile vermeye tenezzül etmediler. neyse belki oyunda bu konu hakkında bir araştırma yapmış olan wardır dedim ve bu yüzden sizlere danışmaya karar verdim. böyle bir sorunla karşı karşıya olan war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu gün itibari ile id si türkçe karakter içeren char'lar oyuna girebiliyor. allaha şükür girebiliyor :) Yoksa potsuz kalacaktım, hp pot yapamadım deliriyordum walla .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 teşekkürler kaksi hemen kontrol ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 peki dupe olayını kaldırdılarmı?yoqsa hala yapılıyomu esk yöntemle?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bahtsızlığa bak yaw :) serverların hepsi göçmüş bir de 255 hatası veriolar. sanırım az daha sabretmem gerekecek^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Oha artık bu kadar olur. Dupe soruyor ya... eh siz mod suz kaldınız ya, zıplamaya devam edin, aya kadar varırsınız. Hatta yolun yarısı şimdiden tamam. Mod'lar gelince roketlersiniz artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 lool +999 kaksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yoq ben onu artık dupe yapıyolarmı die sordum demicem :=) para bitti :=9 nese ben yapmıcam cidden yapan warmı hala ki?ona göre item alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 pekı bız name change scrool ıle duzgun olan char a turkce karakter sokunca ısı bozmustuk bızımkıde duzelcekmı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 fyssasa as look pm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 neden sormasın dupeyi dupe tr karakterli id ler le hala yapılıosa bu oyunu oynamanın ne anlamı varki bırakalım onlar kendi dupe dünyalarında çoğaltsınlar kendilerini bakteriler gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 name change soran arkadaşım aynı şekilde benimde oldu. ama sanırım düzelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 inanamıyorum karakterim halen level 0 bu nasıl iş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kaybolmayan moderator istioruz.. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar